Sayfa 436/1223 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486536936 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 3,481 - 3,488 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    ula iç piyasadan geçtim
    dedim dışarı bari oynayın
    trump petrol pahalı düşsün anlaştık falan dedi
    brent shortladım
    bi tekme de brent attı
    bu ne la
    Petrol piyasası haberlere çok duyarlı.Önce Libya,Nijerya ve Kanada da petrol üretimi ya da tedarikinde kesintiler ve en yeni de Norveç'te petrol işçilerinin greve gitmeye hazırlandığı haberleri petrol fiyatında yönü yeniden yukarıya döndürdü.Haber akışını çok yakından takip etmek ve ters yönde iseniz hemen pozisyonu kapatmak gerekiyor.

https://www.cnbc.com/2018/07/10/oil-...-in-focus.html

Brent leads crude prices higher as Norway oil workers prepare to strike

Oil prices rose on Tuesday on escalating concerns about potential supply shortages.
    Brent crude led the way as hundreds of oil workers in Norway are set to strike later in the day after failed wage talks.

2. gunaydın ......çift yönlü bir pıyasa olcak tam trade gunu doları basmıslar ama sankı fırlayacak gıbı işlemlerı dıkkatlı yapın ...karsınızda paranızı almak için her yolu deneyen robot ve zalımler surusu var

3. Günaydın hayırlı işler esnaf

bugun sabahın erken saati olmasına karşılık

42 kişi okumakta şu saatte
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

4.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    milli eğitim bakanı ilginç birisiymiş...Ziya SELÇUK...maya okullarının kurucusu...nasıl bir okul bilmiyorum gerçi...ama aşağıdaki linkte kendisinin attığı iddia edilen tweetler var...gezi mezi diyor, evrim diyor, uzay, enerji, tıp diyor...üstelik 10 KASIM da ATATÜRK'ü unutmamış...tweetler doğruysa bence bu adamı yerler fazla oturtmazlar o koltukta

iyi bir tercih gibi görünüyor...

https://odatv.com/yeni-kabinenin-sur...-09071829.html
    Bi karışıklık olmuş olabilir...Bilge adam görünümünde yeni milli eğitim bakanı...icraat lari da görmek lazım, şimdilik 10 üzerinden 10 ile başlıyor.

5. Milli Savunma Bakanı olan Hulusi Akar'dan boşalan Genelkurmay Başkanlığı'na Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler atandı.
    Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararında, Genelkurmay Başkanlığına Üst Kademe Kamu Yöneticileri ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Atama Usullerine Dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 9. maddesinin ikinci fıkrası gereğince Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler'in atandığı bildirildi.
    Kara Kuvvetleri Komutanlığına Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Ümit Dündar, Genelkurmay 2. Başkanlığına ise Kara Kuvvetleri Kurmay Başkanı Korgeneral Metin Gürak getirildi.

6. Yeni milli eğitim bakanını Cumhur ittifakından çok millet ittifakı sevmiş gibi...sanki bakanı muhalefet atamış...demek ki liyakat sahibi sorgu adamlar seçilince muhalif kesimin de tam desteği alınabiliyormuş.

Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    gunaydın ......çift yönlü bir pıyasa olcak tam trade gunu doları basmıslar ama sankı fırlayacak gıbı işlemlerı dıkkatlı yapın ...karsınızda paranızı almak için her yolu deneyen robot ve zalımler surusu var
    Kamu bankaları mesaiye 1 saat erken 8.00'de başlıyorlar.(Saat 8.00'de ,4.73 idi),saat 9.00'da diğer bankalarda ekranlar açılınca fiyatlarda başlangıç seviyesi daha aşağıdan başlıyor.Ama fiyatlarda esas belirleyeci T.S ile saat 10.30'da Londra profesyonellerinin ekranlarını açtıktan sonra oluşan fiyatlar.
    Bu arada bugün yurt içi yerleşiklerin ve döviz borcu olan şirketleri ne ölçüde döviz talebinde bulunacağı fiyat oluşumunda önemli olacak.

8.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    işin tuhaf yanı

iş yat teb dolarda short

endekste long

bunlar bu godomanlar terse yatmaz

pozum short ama ne hikmetse rahat değilim

sabaha bunlar doları düşürüp

ahlaksızça alabilirde

pozu kapamadan rahat edemeyeceğim ytd
    iş yat ve teb yapıyor yine yapacağını tam gaz dolara saldırıyor
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Sayfa 436/1223 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486536936 ... SonSon