Sayfa 476/1223 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576976 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 3,801 - 3,808 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Ne skindirik bir oyun bu ya dünden bugüne 6000 puan sattı şimdi bunlar cidden 127 ye kadar kabine beklentisi için mi aldılar da sonra sattılar.
    Kabine

Kabile çıktı sanırım

tuprs ,eregl alımda..
    ISC ve AKB aşağı bastırıyor...
    Hay sizin bankanıza..!

3. Garanti yüzde 7 oldu

Oha

4.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    dalga geçiyor sizinle.. sıkıyorsa yapın diyor..

sıkıyor mu ? bu kadar boş boş konuşuyorsunuz, "eyy faiz lobisi " filan diye konuşuyorsunuz, sıkıyorsa yapın.. milleti kandırmayın diyor..

senden cevap beklemiyorum.. veremezsin.. biatçisin.. ülkenin ve çocuklarının çıkarlarını gerçekten savunsan bir kez olsun "acaba recep erdoğan bir yanlış mı yapıyor" diye sorardın şu ana kadar..mesela 300 odalı yazlık saray çok gereklimiydi derdin .. yüzlerce konu ve soru var..
    siz öylemi anladınız sahi? son derece ciddi ciddi konuşuyordu,nedense medyada fazla yer bulmadı ekonomistlerde pas geçti

5.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Sen veresiye verdigin esnafin batmasini ister misin. Onlarda boyle dusunuyor.
    sen veresiye verdiğin esnafın batmasını istemezsin

ama çıkmasını da istemezsin

hep veresiye vermeye devam etmek istersin

çünkü BELEŞE veresiye YOK

veresiye vermek başlı başına bir kazanç kapısı

Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    siz öylemi anladınız sahi? son derece ciddi ciddi konuşuyordu,nedense medyada fazla yer bulmadı ekonomistlerde pas geçti
    Allah tan korkun gerçekten varsa (imzana bakarak ve daha önceki "hidayete çağrı" temalı mesajlarına binaen bu açıdan söylüyorum) trollügü bırakır ve gerçekten konuları anlamaya çalışırsın..

hala cevaplarında trolluk peşindesin..

bizleri yendiğini sanabilirsin laf ebeliklerinle, ama ülkenin geleceğini köleleştiren sürecin destekçisi pozisyonundasın..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

7. veresiye veremem
    ardin sira gezemem
    gelirsemde alamam
    alirsamda bulamam.
    veresiye havhav
    kasımda cavcav
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by Brunel Yazıyı Oku
    50.500.000 net
    garanın toplam kac lotu var abı.....merrynın satısı sahte karsı bacaga verıyor bence

Sayfa 476/1223 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •