Sayfa 81/303 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon
Arama sonucu : 2419 madde; 641 - 648 arası.

Konu: The last of the mohicans

1. Üstadım. Euyo ile ilgili görüşlerinizi bekliyoruz. Ćook selamlar.

SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Mohikan... Nthol ve yünsa... Mümkünse bakabilir misiniz? şimdiden teşekkürler...

3. Mohikan Usta lütfen yanlış anlamayın ama sizin projeksiyon ve tahminlerde doğruluk oranı Döviz,Altında daha iyi gibi geliyor bana.. Biste yönelik beklentilerde zaman zaman sıkıntılar oluyor sanki..
    Yada bana öyle denk geldi..
    Çok sağolun kırmadınız Euro sayımı daha önce yaptınız ancak rica etsem Altın ve Euroyu son bir kez elden geçirebilirmisiniz?
    Emekleriniz için çok teşekkür ederim..

4. Bana denk gelen hisseler için ben de katılıyorum bu yoruma. Fakat Dolar için de 3.55 e inip oradan çıkacak demişti. O da tutmadı.

Hoca üstüne alınma lütfen ama sen kesin konuşunca tutmayanları da yazmak lazım ki millet gözü kapalı dediklerini yapmasın. Kendileri de analiz etsin.
    Yasal Uyarı: Okuduğunuz tüm mesajlarım kişiseldir. Yatırım tavsiyesi içermez.

5.  Alıntı Originally Posted by itsme Yazıyı Oku
    Bana denk gelen hisseler için ben de katılıyorum bu yoruma. Fakat Dolar için de 3.55 e inip oradan çıkacak demişti. O da tutmadı.

Hoca üstüne alınma lütfen ama sen kesin konuşunca tutmayanları da yazmak lazım ki millet gözü kapalı dediklerini yapmasın. Kendileri de analiz etsin.
    vayy be
    ''USDTRY...
    ORTA VADE...
    3.94 üstünde 8 zirvesi daha var.
    Kısa vadede düzeltme bitti gibi görünmekle beraber son bir dip ile 3.55'i görme ihtimali var.

gayet açık bir cümlenin neresini anlamadın da yanıldın ? neresi tutmadı ? adam ihtimallerden bahsetmiş 3.55e kesin düşecek mi demiş ? bu milletin mallığı beni zaten kahrediyor bari ekonomi forumunda olmasın arkadaş etmeyin ya...

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    113400, ref. öncesi mi, ref. sonrası mı?

8. Sn Mohikan bugünden sonra Bist 100 öngörünüz nedir? Tesekkurler

LG-H525 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 81/303 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •