Sayfa 109/1023 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 865 - 872 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Endex 2008 yılında 58.000 den 20.000 ne düştü. Bu yaşayacağımız kriz eğer 2001 ile 2008 krizine rahmet okutmazsa bizde 25 yıldır bu piyasada boşuna emek harcamışız diyeceğim.

Türkiyenin ağaları Ülker, Şahenk ve Ağaoğlu ağlıyorsa hane halkı bağıracak demektir.

2. benzine mazota güzel bir zamcık geliyor, hala arabanız varsa depoyu fulleyin...
    yatırım tavsiyesi değildir.

Ulan Trump Natoyada posta koydu artık bizimkiler Natonun güçlü müttefiği ayağına pohpohta alamazlar gavurdan. Bak ben beteri söylerken bu durumu içine katmamıştım. Şimdi beterin beteride olabilir diyorum.

2001 krizi yüzünden rahmetli Eceviti suçlayanlar o zaman gireni çook ama çook arayacaklar.

5. Beyler bayanlar, enseyi karartmayın. Anladık heyecan yapıyor bu işler. Eğer Ülkeyi bunca badireye rağmen ayakta durarak yönetmeye çalışanlar kadar kafamız (!!) çalışsaydı buraya onlar yazardı. Bizde tahtta oturuyor olurduk. Gerçeği kabullenerek, kış için odun toplamaya gidelim. Geç kalırsak ormanda odun da bulamayız. Dolar nedir ki yahu, değerde vermem, kabul de etmem. yok sayıyorum. hepsi oyun, dünya işleri onların olsun bize ahiret gerek ) nasıl ama, cennetimi hazırlıyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by hisar06 Yazıyı Oku
    Beyler bayanlar, enseyi karartmayın. Anladık heyecan yapıyor bu işler. Eğer Ülkeyi bunca badireye rağmen ayakta durarak yönetmeye çalışanlar kadar kafamız (!!) çalışsaydı buraya onlar yazardı. Bizde tahtta oturuyor olurduk. Gerçeği kabullenerek, kış için odun toplamaya gidelim. Geç kalırsak ormanda odun da bulamayız. Dolar nedir ki yahu, değerde vermem, kabul de etmem. yok sayıyorum. hepsi oyun, dünya işleri onların olsun bize ahiret gerek ) nasıl ama, cennetimi hazırlıyorum.
    cennetteki arazileri de parayla satıyorlar. oraya gidip de malsız mülksüz kalmak olmaz...
    yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    benzine mazota güzel bir zamcık geliyor, hala arabanız varsa depoyu fulleyin...
    enteresan şekilde zam yapılmıyor.

17 mayıstan beri böyle.

hadi seçim dedik ama

oda geçti.

8.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Ulan Trump Natoyada posta koydu artık bizimkiler Natonun güçlü müttefiği ayağına pohpohta alamazlar gavurdan. Bak ben beteri söylerken bu durumu içine katmamıştım. Şimdi beterin beteride olabilir diyorum.
    umut bey, powerpc ile siz psikiyatrlara iyi kazandırdınız. Toptan hasta olduk. Doğruları duymak iyi gelmiyor. Ne güzel uyutuluyorduk, neden ikidebir dürtüyorsunuz ki ? Uyandırma k..zi bulandırır denizi misali. Doldur küpünü, gerisini boş geç. Şimdi sizin yüzünüzden sabaha kadar hesap- kitap off uyku kaçtı.

Sayfa 109/1023 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •