Sayfa 597/1223 İlkİlk ... 974975475875955965975985996076476971097 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 4,769 - 4,776 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1. Ba ba ba ba,
    Hem iki yönlü yazıyor, hem de Çetin Altan'dan söz apartıyor..

İyi sağlam troll tam mesai ile çalışmaya başlamış..

2.  Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    Ba ba ba ba,
    Hem iki yönlü yazıyor, hem de Çetin Altan'dan söz apartıyor..

İyi sağlam troll tam mesai ile çalışmaya başlamış..
    dolar 4.8960 olmuş hoşuma gidiyor böyle sizi strese sokmak trol derken çarpılan hep siz oluyorsunuz devam daha durun bakalımi craatler yeni başlıyor çıldıracağınız icraatler gelecek.
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    lice___istanbul
    Gönderi
    3,908
    Ben şunu anlamıyorum
    Dolarım yokki ne olacak diş macunu gübre tuvalet kağıdı araba telefon benzin vs vs
    TL alınıyorda bizim haberimizmi yok
    Nasıl bir mantık
    Hangi partili olursan ol
    Faiz yüksek kur çıkışta herşey faiş fiyat fakirleşiyoruz bir dolara yedirmeyiz diyorlar reisi
    Yaw yedirmeyin zaten
    Ama bizleri yiyip tüketmeyin artık hergün masal dinletirmeyin icratt yapın bizde alkışlayalım yol köprü
    Tünel devletin işi babasının hayrına yapmıyorlar yılda 550 milyar tl vergi alınıp kasaya giriyor bizim paramızla yapılıyor ama yinede paramızla geçiyoruz geçişlerde

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ____________V_K____________

4.  Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    Siz hangi görüşe yada amaca hizmet ediyorsunuz acaba bana cevap yazmaktan helak oldunuz sakın amme hizmeti yapıyorum demeyin bu saate. Hangi aracı kurum yada görüş hele bi deyin bakalım sizi bu kadar rahatsız ediyor yada cevap yazacak kadar önemsiyorsunuz. kurum elemanı bak trol demiyorum. hehehe
    he he he son biten yazınız! ergen yazıları bunlar arkadaş! ayrıca siz benim yazıma cevap yazdınız bende SİZE KARŞI YAZI =CEVAP YAZDIM İNSAN OLARAK! Ya kardeşim diyorum bakınız! hergün burada bir davayı dDikkat bir davayı savunacağım diye helak oluyorsunuz! Burada insanlar ekonomi anlamında yönetimin yanlışlarını yazıyorlar atlıyorsunuz,eleştri yapıyorlar atlıyorsunuz! Arkadaş paran varsa git işlemini yap para kazan elbet değilmi ama! Benmi helak oluyorum cevap yazmak ile ,yoksa sizmi gün içi piyasalar açık iken millete cevap yetiştirmeye,bell,i bir kesimi savunacağım diye herkese laf ebeliği yapmaya sizmi HELAK OLUYORSUNUZ! HA OLUYORSANIZda ELBET SİZİN SORUNUNUZ Ancak bakın bu tam anlamı ile trollük yapmaya girer sanırım nedersiniz! Bak keyfine kardeşim onlar ceplerini herşekilde dolduruyorlar ha sende bende nemalanırım diyorsan ne diyeyim yiyin yiyebildiğiniz kadar bir gün devran fena döner Kal sağlıcakla! Saygılar.

5.  Alıntı Originally Posted by surcontre Yazıyı Oku
    Doğuş grubu yapılandırma talebi, garan short, petkim short yazdım, teşvik günüydü, örnek olsun diye 2 işlemi paylaştım.

Tavsiyede bulunmak, hem suçtur, hem insanların kafasını bulandırır. Benim pozun kimseye faydası olmaz. Ben tecrübelerimi aktarıp, balık vermektense, balık tutmayı öğretmeye çalışıyorum.

Buna,rağmen dün, piyasa hayırlı gözükmüyor dedim, bugün öğlen bazı kağıtlarda 'iflah olmaz' formasyonu oluşuyor dedim.

Bundan sonra da herkes düşük kaldıraç, soğukkanlı işlem yapsın. Tepki geldiğinde tepkiler de yukarı sert olabilir.

2008 de vob tavan oldu, kriz diye piyasa hergun düşmez.

Mesele bu değil, sürekli olumlu konuşup şakşakçılık acemileri batırabilir, simdi de bunu söylüyorum.
    olumlu konuşmak derken borsa açısından uzunu teşvik edici cümle kullanmadım. bir haftadır kısa pozisyona odaklandım. Ama burada Yeni Türkiye icraatler olacak ama sancılı olacak derken ne anlıyor sizce okuyan.Şorttu longtu bunlarda şartlanma yok. şortta oluruz longta kabinenin ertesi günü satımdaydım. %1.60 eksilerdeyken verdim %30 kazandık dedik ama kapanış daha yüksekte oldu. Ertesi gün tepkiye uzadık kazancı geri verdik. Sabahtan beri Halenin twetlerini paylaştım %2 eksiyken ama kendim de dönemedim başka meblağ az olduğu için uzunla devam dedim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    lice___istanbul
    Gönderi
    3,908
    Sen doları düşüremiyorsun
    Sen faizi düşüremiyorsun
    Konuşarak düşüreceğini sanıyorsun
    Dahada kötü hal alıyor
    Ülkede üretim sıfır
    Hayvancılık bitmiş
    Bismillah desen yapmaya başlasan 5 yılda ekonomiyi toparlarsın anca
    beyler 2010 yılından beri ülke batmaya gidiyor

7. Kabineyi böyle beklemiyordum ama piyasanın hoşuna gitmeyeceğini biliyordum Reisi tanıyoryz Yok Babacan yok Şimşek bunların olmayacağından%100 emindim ama Beraat'ın olacağını bilemedim. Hoş dediklerim dışında kim gelse yine aynı tepki olacaktı. Nedeni menfaatlerin ters düşmesi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    lice___istanbul
    Gönderi
    3,908

Sayfa 597/1223 İlkİlk ... 974975475875955965975985996076476971097 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları