Sayfa 596/1223 İlkİlk ... 964965465865945955965975986066466961096 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 4,761 - 4,768 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1. Elimden geldiğince ve çok hak etmedşyse kimseye saygısızlık yapmam, ama kime saygı duyacağım da benim bileceğim bir şey.
    Hukuk devletine Tutuklamanın şartları vardır. Bu şartlara aykırı yapılan her tutuklama infazdır. Hak gaspıdır.
    İnsanların Yargılanmaları için tutuklanmaları şart değildir.
    5 sene önceki mahkeme kararlarını verenler şimdi ne yapıyor?

2. Doğuş grubu yapılandırma talebi, garan short, petkim short yazdım, teşvik günüydü, örnek olsun diye 2 işlemi paylaştım.

Tavsiyede bulunmak, hem suçtur, hem insanların kafasını bulandırır. Benim pozun kimseye faydası olmaz. Ben tecrübelerimi aktarıp, balık vermektense, balık tutmayı öğretmeye çalışıyorum.

Buna,rağmen dün, piyasa hayırlı gözükmüyor dedim, bugün öğlen bazı kağıtlarda 'iflah olmaz' formasyonu oluşuyor dedim.

Bundan sonra da herkes düşük kaldıraç, soğukkanlı işlem yapsın. Tepki geldiğinde tepkiler de yukarı sert olabilir.

2008 de vob tavan oldu, kriz diye piyasa hergun düşmez.

Mesele bu değil, sürekli olumlu konuşup şakşakçılık acemileri batırabilir, simdi de bunu söylüyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    Kabul etmek etmemek siz o zaman bu yargıya vardınız ne değişecek. Size bir şeyler ispatlama gibi bir derdim de mecburiyetim de yok.Görüşümüz belli zikrimiz belli öyle yanar döner gıçı başı oynayanlardan değiliz.
    Yok zaten troller yazmıştım üzerin,ze alınıp trol olduğunuzu kabul etmiş oldunuz cevp yazarak! Ha elbet bana ispat mecburiyetiniz yok.Yalnız görüşlerine inandığınız kesimin mıçı başı oynamaktan helak oldu!Biliyorsun değilmi!Kabulde ettiler herşeyde aldatıldık yanlış yaptık.Yanlış üstüne yanlış yahu el insaf he değilmi ama!

4. Yok

Ben iyice kanaat getirdim artık

Bunlar art niyetli değil

Cahil falan da değil

Sadece bilgi kirliliği

Samimi söylüyorum

Ama bilgi kirliligi deyip geçme normal adamı bir süre sonra mutanta dönüştürür

Çözüm gerçekten zor ama imkansız değil

Olacak olacak

Enseyi karartmaya gerek yok

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Herkes mütemadiyen 1 kişiye tepki gösteriyorsa, dönüp bir kendinize bakın, hata mi yapıyorum deyin, özeleştiri yapın. Kibir, ukalalık, cehalet belki sizdedir.

Bir kişi bütün komşularıyla kavga ediyorsa sorun o kişidedir.

Örnek: 3 sene önceki Türkiye.

6.  Alıntı Originally Posted by MOBIUSSOROS Yazıyı Oku
    Yok zaten troller yazmıştım üzerin,ze alınıp trol olduğunuzu kabul etmiş oldunuz cevp yazarak! Ha elbet bana ispat mecburiyetiniz yok.Yalnız görüşlerine inandığınız kesimin mıçı başı oynamaktan helak oldu!Biliyorsun değilmi!Kabulde ettiler herşeyde aldatıldık yanlış yaptık.Yanlış üstüne yanlış yahu el insaf he değilmi ama!
    Siz hangi görüşe yada amaca hizmet ediyorsunuz acaba bana cevap yazmaktan helak oldunuz sakın amme hizmeti yapıyorum demeyin bu saate. Hangi aracı kurum yada görüş hele bi deyin bakalım sizi bu kadar rahatsız ediyor yada cevap yazacak kadar önemsiyorsunuz. kurum elemanı bak trol demiyorum. hehehe
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

7. Şimdi bilmem kaç milyon insan %52 yaniyarısından fazlası defalarca olumsuz duruma rağmen devleti teslim etmiş. Aiz nesin in dediği gibi koyun gözüyle bakmaya devam ettikçe kurtuluşunuz yok. 10 seçim daha olsa halk yine sevdiği adamı başa getirecek. işte sizin zihniyetinizin başarılı olamamasının nedeni bu tabanı da aynı tavanı da.Ne zaman halkın içine karışıp bir çobanla benim oyum aynı dediniz o zaman bir şansınız var. İnce bunu gördü yapmaya çalıştı ama halk samimi bulmadı. Biraz önce asgari ücretli falan gibi. İnsanları böyle horlamaya küçük görmeye devam ederseniz akibetiniz hep böyle lideri eleştirmek olacak.
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

8. Ohoooooo

O herkes mantığı çok yanlış bir mantık

Herkes aynı kişiye tepki gösteriyorsa

Herkes böyle konuşuyorsa

Herkes şunu yapıyorsa

Bitersin koçum o zaman

Herkes seni kurtarmaz

Sen doğrulara bakacaksın herkese değil

Zaten o ekranda ondan var

O bunun dedi

Ooooooo bu da onu dedi

Auvvvvvv şu bile dedi

Yuttun zokayi işte

İki gün sonra yüksek faiz realite demeye baslarsin
    hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 596/1223 İlkİlk ... 964965465865945955965975986066466961096 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •