dolara yatırım yapmayanar başka entrümanlara yatırım yapanlar kendi yatırımlarının grafikleri ile analizleri ile uğraşacaklarına buraya gelip saçma sapan grafiklerle doların çıkışına engel olacaklarını yada dolara bok atark doları düşüreceklerini sandılar (sözüm o arkadaşa değil o en iyi niyettlilerden biriydi)
biz ne deddik ülkede bu ekonomik verilerle ve bu şekildeki bi ekonomik yönetimle dolar düşmez aksine uçar
bir halt olacağı yok.
albayrak mb den bahsederken faizlere ilişkin bir cümle kullndı mı
bir halt olacağı yok.
Ver eccuk olumlu hava da maas gunune alimimizi yapalim..
4.83den bir kismi ciktim ama korkuyorum ucacak gibi duruyor.
Borsanin gun sonuna kadar toparlarsa dolarda 4.80 alti iner diye umut ediyorum. Yoksa arkasindan öküz gibi bakakalacam![]()
Başkanım hatırlarsan bir güvercinci vardı..palaya inanıp 3,95'lerde dolarını satıp Emiönüne güvercin beslemeye gitmişti..Aynı zamanda borsacıydı kendileri..
Eminönünde mi hala, gören var mı..yoksa kendini Haliç'in serin sularına mı bıraktı..
Not: normal şatlarda fikir fikirdir ama insanlara buralarda ukalalık yaparsan, bu tür yazılara da katlanırsın..tabii onlar şu sıralar yoklar..görmüyorlardır!!..tüm paçavracılar gibiiiiiii..![]()
Ben arşiv yazısından bağlantı vermek falan))))))))) Sayın meteposta benim yaşım 53 ,eski nesil bir adamım ,buraya girip nette yazı yazabildiğime dua ediyorum
)))))))Telefon tuşlu ,face yok ,twetter falan hakgetire, eski nesil tuşlu telefonlar satılmaz olursa stoklasam mı derdindeyim.
Eski nesil trollerle olmayacağını anlayınca(hani şu dolar alan vatan hainidir tarzında yazanlardan) yeni model trol göndermeye başladılar.
Bu yeni model troller görece daha ılıman, hatta dolarcı gibi görünen ama dolar tutanın umudunu kıracak tarzda yazılar yazanlardan.
Üç-beş kişiyi kandırsak kar kardır hesabındalar
Yer İmleri