Sayfa 2103/2404 İlkİlk ... 1103160320032053209321012102210321042105211321532203 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 16,817 - 16,824 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Mert abi daha aşağısını bekliyor musun
    Henüz ayın bitmesine çok var fakat şimdilik görüntü bu..

Garan aylık line grafiği

Hayat hoş gerisi boş

2.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    abi 10 yıl oldu bir gün de şu garibanın yüzüne bak be
    Sevgili sinter ,sen beni bu alemde en eski tanıyanlardan birisin ve bilirsin ki benim tek gözdem şuh kız yani GARAN...

Defalarca burda orda ötekinde okuduk ..kimi borsanın dominant hissesini KCHOL dedi kimileri TUPRS,ISCTR,HALKB,TCELL,THYAO dediler ..hep komiğime gitmiştir...bu hisselerin hemen hemen hepsi sadece bu mekan açıldığından beri devre kesici yediler ..GARAN da hiç devre kesici gören oldu mu? aylarca THYAO işlem hacminde baştaydı ama şimdi herkes GARAN bakıyor...velhasıl...

Türk borsası=GARAN
    Hayat hoş gerisi boş

3. Bugün ya da yarın dip görünüyor

Garan graf aylık olduğundan uyumsuzluğu 2 ay daha bekletebilir sanırım .... 106 görüp herkes arkasına yaslanmışken düşüş olacağını düşünüyorum.
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

4.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Sevgili sinter ,sen beni bu alemde en eski tanıyanlardan birisin ve bilirsin ki benim tek gözdem şuh kız yani GARAN...

Defalarca burda orda ötekinde okuduk ..kimi borsanın dominant hissesini KCHOL dedi kimileri TUPRS,ISCTR,HALKB,TCELL,THYAO dediler ..hep komiğime gitmiştir...bu hisselerin hemen hemen hepsi sadece bu mekan açıldığından beri devre kesici yediler ..GARAN da hiç devre kesici gören oldu mu? aylarca THYAO işlem hacminde baştaydı ama şimdi herkes GARAN bakıyor...velhasıl...

Türk borsası=GARAN
    Şuh kız bazen trip attı ben yokum dedi ama sahneye çıktığında herkesin gözü onda...

5.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Bugün ya da yarın dip görünüyor

Garan graf aylık olduğundan uyumsuzluğu 2 ay daha bekletebilir sanırım .... 106 görüp herkes arkasına yaslanmışken düşüş olacağını düşünüyorum.
    Son paylaştığım GARAN aylık grafiğinde RSI 6.77(en düşük 6.73) değerinin altına bariz sarkmış durumda ..teknik analize göre fiyat eninde sonunda göstergeyi takip eder.

Garan bu ay 6.96-8.78 gördü an itibarı ile 7.10
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Şuh kız bazen trip attı ben yokum dedi ama sahneye çıktığında herkesin gözü onda...
    Önemli olan Şuh kızın gözü kimde !?

https://www.youtube.com/watch?v=69hFtg4ZTTI
    Hayat hoş gerisi boş

7. Ne demiş atalarımız ... nereden stoplarsan stopla zarardır ....

8. Sevgili harputlu 112800 long yaptı ,1 saatte 114850 gördü .ordan hooop 112175 şimdi 112325

İyi ki kendisi tatilde ..ekran başında olsaydı bu marjı görseydi tansiyonu fırlardı
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 2103/2404 İlkİlk ... 1103160320032053209321012102210321042105211321532203 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •