Sayfa 49/1252 İlkİlk ... 39474849505159991495491049 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 385 - 392 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Acizane önerim, bankaların çıkardığı bono almak yerine , daha az karlı gibi görünse de mevduat yapmak uyku ve sağlık için iyidir.
    Mevduat faizleri çöp olarak kalmaya devam ettiği müddetçe çoğu kişi ya dövize ya da bonoya geçer. Parayı mevduatta tuttuğunuz sürece faizlerin yükselmesine engel olunduğunun farkına varmalı kanaatimce.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

2. Yine fiba..TL kiraz hesabınızın açılışıyla başlayan %17.50 hoşgeldin faizi surenizin devam ettiğini belirmek isteriz hemen hesabınıza para yatırın bu avantajlı faiz oranını kaçırmayın ....deney tahtası mıyız biz kardeşim haftada 3 kere aynı mesaj ...bikerede 32 lik oran gönderin be..17.50 ymis lutfettiniz 16.75 demiyonuzda net...faiz oranı öğrenek diye sms aliyoz kirazda kiraz başka bişey yok

3.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    bu tarz eski yazılanları ortaya dökmek aslında en sevmediğim şey ama kusura bakmayın bazen şart oluyor ! şimdi siz bu paylaşımı yapmışsınız ben tl yatırımcısı olarak bu yazılandan nasıl bir fayda sağlarım stres yaratmaz mı bu yazınız ! tekrar kusura bakmayın
    İşiniz zor, ALLAH kolaylık versin. Ben arasam bulamazdım iki yazımı bir araya getiremezdim. Forumdakiler okusun ve ne anladıklarını söylesinler. Ben faizlerden medet beklemeyin dediğimde tam da dolar 4,60 küsürlerde geziyordu. Hiç bir yatırım ürününe aşık olunmaz. gerçekten çok efor sarf ederek , yatırım tavsiyesi vermeden ( suç işlemeden ) ufak tüyolar yazıyoruz. Alan alıyor, almayan da kendi bilir. Bu yüzden kimseyi kınamıyoruz. haddimize değil. Her fikre açığım, okurum, aklımdan süzerim, kullanacağım bölümü kullanırım.
    Sizden ricam üzerinize alınmayınız. Konu kavransın diye alıntı yapıyoruz. Bol kazançlar dilerim.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    24 Temmuz'da faiz arttırımı gelirse (150-250 arası) , 32 gün ile 53 gün arası kayıp 3500k için yüksek olabilir.
    düşündüm 32 gün geri çektim 53 günü.
    artık o ara olursa oda kaybımız olsun.

bayağa banka yokladım 19.25 üstü yok

işbankası leasing bono varmış 20.65 kalsın dedim.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

5.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Yine fiba..TL kiraz hesabınızın açılışıyla başlayan %17.50 hoşgeldin faizi surenizin devam ettiğini belirmek isteriz hemen hesabınıza para yatırın bu avantajlı faiz oranını kaçırmayın ....deney tahtası mıyız biz kardeşim haftada 3 kere aynı mesaj ...bikerede 32 lik oran gönderin be..17.50 ymis lutfettiniz 16.75 demiyonuzda net...faiz oranı öğrenek diye sms aliyoz kirazda kiraz başka bişey yok
    Fiba zor bankadır. Lakin hepsinden alacağım kadar balı alırım. mesela şu anda en iyi dolar faizini fiba verir. Dolar kiraz 4,25 dir. Bu gün öğle 12 de fiba şubemi arayarak 110 bin dolarımı ne zaman alabilirim dedim. Anında kasaya sordu ve saat 15:30 da verebiliriz dedi. Bu yönünü takdir ettim. Parayı çekerken özel değilse neden diye sordular. Alış- satış makaslarının çok fazla olduğunu söyledim. Gülerek - maalesef bir şey yapamıyoruz. - dedi.

6. Yorum yok... Sadece rakamlar var... Ve tüm rakamlar internette var...

USD kuru, faiz oranları hepsi kayıtlu... Laga, luga yok... Bıdı bıdı da yok...

Sözüm TL mevduatçılarına....

2014 yılı Ocak ayı USD/TL 2,38 TL... Tüm piyasalar ŞOK...

TCMB Şok içinde idi.. Acil toplantı kararı alarak PPK 1 saat içinde toplandı..

Faizler ŞOK 500 baz puan artırıldı...

O vakit 2,38 TL den TEPEDEN USD alan kişi dahi şu an net %60 karda...

2014 Ocak ayı en tepeden 2,38 TL den USD satıp TL alan kişi mevduat Faiz yatırımı yapmış ise onun için 2018/7.ay USD kuru 3,15TL...

Oysa;

2018/7.AY USD 4,9745 TL...

Yorumsuz...

7.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku

Bir de 32 gün ile 53 gün arasında bileşik faiz farkı da oluşuyor çok değil ama nette 10 baz puan fark eder. 24 Temmuzda 200 baz puan faiz artışı gelirse 20 günde dahi 3-4kTL fark oluşabilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku

Halkbank var 20 üstü veren senin miktar civarı

20.65 yada 20.75 idi oran

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 49/1252 İlkİlk ... 39474849505159991495491049 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •