Sayfa 639/1223 İlkİlk ... 1395395896296376386396406416496897391139 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 5,105 - 5,112 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    lice___istanbul
    Gönderi
    3,908
    Ekonomimiz dolara normalin ötesinde bağımlı. 400 milyar dolar döviz borcumuz var. Bu borcun yıl içinde vadesi gelenlerinin ve ödenecek faizlerinin miktarı 180 milyar dolar dolayında.
    Biz bu 180 milyar doları yıl içinde ödeyerek hesabı kapatmıyoruz. Borcu döndürüyoruz. Biraz ödüyoruz, tamamına yakınını yeniliyoruz. Basit anlatımla, öder gibi yapıyoruz. Ama tekrar borçlanıyoruz.
    Burada sorun, alacaklıların tekrar borçlanma kapısını kapatması riski.
    Olağan döviz giderlerimiz ile gelirlerimiz arasında 40 milyar dolar açık var. Buna cari açık deniliyor. Bu açığın kapatılması için her ay ülkeye sermaye hareketiyle net 3.5-4.0 milyar döviz girişi gerekiyor.
    ____________V_K____________

2. ben berat albayrağın gerek ÜRETİM , gerekse de FAİZ ve ENFLASYON noktasındaki görüşlerini zaten kendi topiğimde 4 senedir yazıyorum

ve o yüzden de , ekonomi bakanı olmasını gayet olumlu karşılıyorum

3. doğru söylüyon arkadaş dediğin gibi en dipten alsamda tutamiyorum , en fazla iki gün hakkaten banane yahu
    200binde olsa alip satiyoruz 50binde olsa alip satiyoruz...ben hiscii miyim malak gibi yatayim poz.un üstünde.
    haa bu arada hiscii abey epeydir yok. enson şort acip malak gibi yatiyodu. işte bu arkadaşlar asil mali götüren. biz fakir geldik fakir gideces
    demek ki
    kazanmakiçin malak gibi yatmak gerekiyor muş
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    doğru söylüyon arkadaş dediğin gibi en dipten alsamda tutamiyorum , en fazla iki gün hakkaten banane yahu
    200binde olsa alip satiyoruz 50binde olsa alip satiyoruz...ben hiscii miyim malak gibi yatayim poz.un üstünde.
    haa bu arada hiscii abey epeydir yok. enson şort acip malak gibi yatiyodu. işte bu arkadaşlar asil mali götüren. biz fakir geldik fakir gideces
    demek ki
    doğruyu söylemek ayrı yapmak ayrı

bunu da sen söylemiştin değil mi

zaten işin sırrı da bu

ama senin teknik açıdan takdir ettiğim bir tarafın var

oynak piyasaya girilme dönemini önceden iyi yakalıyorsun

başka da takdir edeceğim bir tarafın yok zaten

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    demek ki
    Kaldıraç li piyasada çokta malak gibi yatarsan ters bir durumda amalelik yapmayida bilmiyorsan çöp tenekesinden kağıt toplarsiniz

6.  Alıntı Originally Posted by Whitewalker Yazıyı Oku
    Damat eğitim yetersiz

Bölüm dandik.

İlk orta lise f tipi

Üniversite 4. Sınıf Amerikan üniversitesi

Çalık a direk müdür oturmuş

Hazine tecrübesi Yok

Ekonomi bilgisi Yok

Tecrübe hiç Yok

Ekonomi bakanı olması Patagonya da bile mümkün değil

Bu cv yi koyun

Özel sektörde

İş yapmaz

Bazı troller bana göre uygun diyor

Sana göre değil

Kriterlere göre uygun olmalı

Sen trollsün diye uygun olmuyor

Oraya öküzü koysalar uygundu zaten sana göre

resmen gıgançlık başına vurmuş sadeç bunu yazarken hiç aynaya baktın mı ya da şöyle bir internete giri ne yapmış ne icraatı var diye baktın mı? Deve kuşu gibi kafanızı kuma gömmüşsünüz klavye kahramanlığı yapıyon Kemal abi beni keşfetsin diye. (İnce varken işin zor)
    Bak forumdaşım Beraat albayrak Enerji Bakanıyken neler yapmış:

Berat Albayrak'ın Enerji Bakanlığı görevi yürüttüğü süre zarfında enerji alanında büyük atılımlara imza attı. Yakın, orta ve uzun vadede Türkiye'nin enerjide dışa bağımlılığını azaltmak adına stratejik adımlar atılırken, enerjide yerlileşme oranı artırıldı. Yenilenebilir enerji alanında dünyaya örnek olacak projeler gerçekleştirildi. Albayrak döneminde Türkiye enerji ve yeraltı kaynakları bakımından büyük atılımlara ve projelere imza attı.

İşte Berat Albayrak'ın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı döneminde yaptıkları...

1-Akkuyu Nükler santrali ptojesi
    2-Yerli kömür projesi
    3-Doğal gaz yatırım depolama projesi
    4-Tanap projesi
    5-yenilenebilir Enerji yatırımları v daha neler neler daha fazlası
    https://www.sabah.com.tr/galeri/ekon...nligi-donemi/8
    bu memlekete çivi çakmamış adamlar övülürken icraaat yapana çemkirmek olsa olsa sizin zihniyetinizdekilerin işi

https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem...naliz-2441854/
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

7.  Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    doğruyu söylemek ayrı yapmak ayrı

bunu da sen söylemiştin değil mi

zaten işin sırrı da bu

ama senin teknik açıdan takdir ettiğim bir tarafın var

oynak piyasaya girilme dönemini önceden iyi yakalıyorsun

başka da takdir edeceğim bir tarafın yok zaten
    puahhaha

yiğidi öldür hakkini yeme,dün cuvallamis olabiliriz ama bugün iyi vurustum . tek kelimeyle harikaydı sadece 2.poz.da şortu erken kapattim o da senin yüzünden, dengemi bozdun grafik mirafik ,o grafikten herkeste var
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Kaldıraç li piyasada çokta malak gibi yatarsan ters bir durumda amalelik yapmayida bilmiyorsan çöp tenekesinden kağıt toplarsiniz
    kaldıraçlı yada kaldıraçsız piyasada yada spotta yada forex de trend yakaladın mı malak gibi yatman en uygunu diye düşünüyorum

aksini ispat etmek istiyorsan adres belli

huni ile bozi seni bekliyor

benim ispat etmeme gerek yok çünkü grafiği açınca malak gibi yatan adamın ne aldığı belli

haaaaaa demesi kolayda yapması zor , kim yatmış malak gibi trendde falan ...... bunlar ayrı bir tartışma konusu

yani öyle dersen anlarım

Sayfa 639/1223 İlkİlk ... 1395395896296376386396406416496897391139 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •