Sayfa 287/469 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387 ... SonSon
Arama sonucu : 3745 madde; 2,289 - 2,296 arası.

Konu: EGPRO - Ege Profil

1. Bu hisse ölmüş aglayani yok

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. azcık mantık yürütelim.bu hisseyi alan herkes yatırımcı ve asla hissesini satmıyor .13 ünde herkesin hesabına nakit para yatacak .ee bu satmayan yatırımcılar ne yapacak gene egpro hissesi alacak .şimdi ben spek olsam 9,90 dan gene millet mal alsın mı derim yoksa hisseyi acil yukarımı taşırım 12 -13 lere ki en azından temettu ile mal alacaklara beleş mal kaptırmam.olması gereken bu değilmidir.bu oluşmazsa o zaman bu tahtanın yapıcısı harbiden malmış diycem başkada sözüm yok ..ytd..
    yazdıklarım yorumlarım foruma gönderdiğim grafikler eğitim amaçlıdır yatırım tavsiyesi değildir.şahsi görüşlerimdir..

3.  Alıntı Originally Posted by tanguero Yazıyı Oku
    azcık mantık yürütelim.bu hisseyi alan herkes yatırımcı ve asla hissesini satmıyor .13 ünde herkesin hesabına nakit para yatacak .ee bu satmayan yatırımcılar ne yapacak gene egpro hissesi alacak .şimdi ben spek olsam 9,90 dan gene millet mal alsın mı derim yoksa hisseyi acil yukarımı taşırım 12 -13 lere ki en azından temettu ile mal alacaklara beleş mal kaptırmam.olması gereken bu değilmidir.bu oluşmazsa o zaman bu tahtanın yapıcısı harbiden malmış diycem başkada sözüm yok ..ytd..
    Harbiden mal diyeceksiniz bence[emoji16]

4. Geçen 13 hareketini yaptiginda piramit yükseltti. Takasları takip ediyorum piramit çok az alıyor 100lot 500 lot gibi citi sürekli satıyor.bence Bu da gosteriyorki yakında hareket olmucak gibi

5.  Alıntı Originally Posted by memolibo Yazıyı Oku
    Geçen 13 hareketini yaptiginda piramit yükseltti. Takasları takip ediyorum piramit çok az alıyor 100lot 500 lot gibi citi sürekli satıyor.bence Bu da gosteriyorki yakında hareket olmucak gibi

citynın sattıklarını kim aldı.bence takasa doğru bakamıyorsunuz.city nin mallarını piramıt teb ve phılıp aldı ..yani al gülüm ver gülüm yaptılar
    yazdıklarım yorumlarım foruma gönderdiğim grafikler eğitim amaçlıdır yatırım tavsiyesi değildir.şahsi görüşlerimdir..

6. zaten böyle bir piyasada yerinde duruyor öpde başına koy oda ayrı mesele

7.  Alıntı Originally Posted by tanguero Yazıyı Oku
    zaten böyle bir piyasada yerinde duruyor öpde başına koy oda ayrı mesele
    Orası kesin. Baktim takasa 7 mayıs tan itibaren. Citi 122 bin satmis marbas 37 bin satmis is yatırım 11 bin satmis ilk üç böyle.piramit 60 bin almis teb 40 bin almis tacirler 31 bin almis bunlarda ilk 3 alici

8. Bu kağıt olacak ...sabır lazım...

Sayfa 287/469 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •