Sayfa 646/1223 İlkİlk ... 1465465966366446456466476486566967461146 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 5,161 - 5,168 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
    Butun projeler ya ecevitten ya erbakan dan ya da demirel den siz kendinizi kandirin. Erbakanın kemikleri sizliyor...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
    1860 yılında Sultan Abdülmecid tarafından dile getirildi. Marmaray'da en somut adım 1892 yılında atıldı ve Sultan 2. Abdülhamit Han bu tarihte proje çizdirdi. 1987 yılında dönemin Başbakanı Turgut Özal, Amerikalı firmalara ön fizibilite yaptırıp proje hazırlattı. 2000 yılında müşavirlik ihalesi yapıldı. İhale safhasında AK Parti göreve geldi. Projenin temeli 2004'ün Mayıs'ında atıldı. 29 Ekim 2013'te Marmaray, Üsküdar'da düzenlenen törenle hizmete açıldı.

3. aradaşlar hayırlı olsun yeni bir enerji projesi üzerine düşünmeye başladım

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    Şeker fabrikasında işten çıkarılan işçiler: "AKP bize söz vermişti, ama işsiz kaldık"

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/se...ik-198338h.htm
    Sandiklari patlatmamislardi onlar, simdi baska bir yerlerinde patlamis!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5. Beyler

Açık konusmak gerekirse bu gerginliğin hiç bir gereği yok

Herkesin piyasaya ekonomiye bakış açısı aynı olmayabilir

Ekonomi bir pozitif bilim değildir ve tercihler söz konusudur

Asiri Piyasa yanlısı aşırı piyasa canlısı aşırı piyasa dostu olmak gelişmiş piyasalar da gayet uygun olsa bile ( ki orada da öyle değil 2008 de ABD ye pamuğu tikiyorlardi işleri piyasaya havale ettiği için )

Bizim gibi piyasa bazında yurt dışından kar transferi yapamayan ülkelerde husranla sonuclanir

O adamların vatandaşları parayı borsaya değil fona atıyorlar ve o fonlar da sıcak para olarak senin piyasa dediğin yere girip elindeki long short don ne varsa götürüyor

Sadece buradan değil

Brezilya Güney Afrika Hindistan Çin Malezya Macaristan Polonya ve daha niceleri

Bu bir döngü

Senin piyasa profesyonellerin bunu yapabiliyor mu

Gidip Londra dan Frankfurt Tan para buraya para çekebiliyor mu

Bana sıcak para getir diyerek değil , oraya gidip sıcak para sokup 10 koyup 12 yada 13 neyse artık buraya transfer edebiliyor mu

Rüyalarında yapamıyorlar

Faiz ve diğerleri kur falan bunların isin aracı sadece

Özellikle FAİZ

Eğer sen piyasani saldım Mevla'm çayıra bırakırsan ABD yi batiriyorlardi burayı on defa batirirlar

Suçu da eski hükümetlere atar sivisirlar

Onlar için hava hoş

Bir sabah uyandığında kendi ulkende azınlık gibi yaşadığını görürsen anlarsın gerçeği

Uyuşturucu kesildiği an kendine gelirsin

Çini yıllarca Afyon'a alistirdilar

Uyandıklarında hepsi günde 1 dolara çalışıyor buldu kendini

Akıllı olun

İktidarı sevin yada sevmeyin bu gayet normal ama kendinizi ve geleceğinizi sevin

Sermayeni merkez bankani sen kontrol edemiyorsan bağımsız bıraktım hesabı

Bir başkası eder

Oralar hiç bir zaman kendi doğal akışı içinde işlemez

Mutlaka kontrol altındadır

Sen bağımsız bırakırsan Londra eder yada Newyork eder neyse

Merkez bankası

Seçilmiş iktidarın ekonomi politikaları çerçevesinde hareket etmekte özgürdür

Dünyanın her yerinde daha doğrusu sana akıl verenlerin ülkelerde bu böyledir

Ekonomi ile para piyasaları eş güdümlü olmak zorunda

Sen ekonomiye bak piyasaları bana bırak diyene piyasayı bırakırsan o herşeye bakar

Paraya bakan herşeye bakar

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Bu vatandaş madem bu kadar başarılıydı. Neden e erji bakanlığından alınarak hazine ve ekonomi bakanı hapıldı. Orada kalsa ne eksik kalırdı..
    Bu kadar başarılı adamı yerinden etmek doğru mu? Ki bir o kadar da başarılı! Mehmet Şimşek varken!

Sahi adam kalmamış gibi neden berat albayrak ekonomi bakanlığına getirildi? 🤣

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,092
    hakaret içeren kelimeleri foruma göndermeyiniz. !!!
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

8.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Berat tamam olcak sey degil de bernanke gelse rte oldugu surece ekonomi duzelmez.
    Sorum rte nin dini inanclarini ekonomiye karistirip herseyi berbat etmesinde.
    Dünyanın en buyuk ekonomistleri gelsin yine olmaz.
    Rte ben kesin karismayacam desin veya yarin bıraksın bist 1 haftada 15 20 bin puan yukselir
    ATATÜRK laiklik ilkesini bugünleri gördüğü için getirdi.

HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 646/1223 İlkİlk ... 1465465966366446456466476486566967461146 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •