Sayfa 700/1223 İlkİlk ... 2006006506906986997007017027107508001200 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 5,593 - 5,600 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
     Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Sen bilirsin, ama benim sayımlar halen borsada kısa vade dip görülmedi diyor.

Dolarda da üçgen yukarı kırıldı, dün gece.

Pazartesi sabah herşey belli olur.
    hayırlısı ağbey.. aynı gemideyiz.. ))

2. Paket yok mu, paket!

Antibiyotik gibi dakkabaşı olur olmaz yere paket aça aça etkisi de kalmadı..

Alıntı Originally Posted by Whitewalker Yazıyı Oku

Şimdi ekonomik durum çok kötü.

Acil tedbirler alınmaZsa durumu kabul edip ülke çökmeye gidiyor

Bu durumda akp hükümeti 2 seçenek var

1. Kaçacaklar , bırakıp gidecekler

2. Acı reçeteyi halka içirip , yapısal tedbirlere el atacaklar, durumu düzeltmeye çalışacaklar

Hangisi
    Tabii ki b şıkkı, ama reçete kısmına katılıyorum, yapısal tedbir kısmına değil.
    DUHUL : 1999

Alıntı Originally Posted by hpy Yazıyı Oku
    BENCE 81 milyonun ekonomisine guvenmekten başka şans yok. İktidar hata yaptı, şöyle etti, bunu dedi lafları ve güvensizlik had safhada Fakat ülkesine güvenmeyen bir kaoscu grubun goygoylari ile buralardayiz yıllardır. Bunu da unutmamak lazım. Ülkemiz güçlüdür. Birçok ülkeden daha fazla nüfusa sahip olduğu gibi birçok ülke ekonomisinden de büyük ekonomiye sahibiz.

Şimdi yazıyı okuyunca beni trollukle suclayacaklara da bir not duseyim. 2002 yilindan beri muhalefet kanadında oldum ama bundan sonra Devlet ne derse ne yqparsa destekcisiyim. İktidar gelir geçer Baki olan Devlettir.
    elbette var, sadece kendine güveneceksin.. medyanın kontrolunun masum bir şey olmadığını ve gerçeklerin gizlenmesi için kullanıldığını anlarsan söylenilen bir çok dezenformasyon kokan demecin arkasındaki gerçeği görmeye çalışarak paranı korumaya çalışmalısın..şu anki berbat durumun nedeni mevcut zihniyet. ayrıca hukumet ile devlet aynı şey değildir..hukumet kendi ideolojisini (siyasal islam) devleti dönüştürmek için kullanıyor ve bunu yıllardır yapmaya çalışıyor, ekonomi gibi hayati konuları boşlamış durumdalar..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5. Adam kafayı yemiş Reis ABD güdümünde diyo koçum o zaman biz neden batıyoruz. neden notumuz düşüyo sormazlar mı madem adamın neden yok etmeye çalışıyon. Git Türkiye yi batır diye mi önderdi ABD. Okadar uğraşacağına git KEmal Ağayı lider yap 16 senelik işi 1 senede yapsın hehhehehe
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

Alıntı Originally Posted by hpy Yazıyı Oku
    BENCE 81 milyonun ekonomisine guvenmekten başka şans yok. İktidar hata yaptı, şöyle etti, bunu dedi lafları ve güvensizlik had safhada Fakat ülkesine güvenmeyen bir kaoscu grubun goygoylari ile buralardayiz yıllardır. .
    Zurnanın zırt dediği yer işte tam burası.

81 milyon diye bir şey yok.

İktidar; 2013 gezi olayları sonrası kendi eliyle en büyük hatayı yaptı.

Kendi tarafını tahkim etmek, safları sıklaştırmak adına memleketi ikiye böldü.

Bu saatten sonra bunun telafisi yok artık.

Tek kanatla ne kuş uçabilir ne de uçak. Yere çakılır.

Geçmiş olsun...
    DUHUL : 1999

7. Garanti açılış i 6.74 altında olursa diye tahmin etmekteyim.. ytd...

8. Yabancının utusu bitti şimdi huni utecek sıra onda

Tamam gider yada gitmez demiyorum da

Huni işte yani

Ayağınızı ona göre denk alın

Neymiş grafik koymuş

Ha haaaaa

Koyan koymuş zaten

Benim tek long olmuş mini long , adam grafik koyuyor

Bu denyoya laf yetistirmekten yanlış tuşa da basarsiniz

cillop cillop

Pala bunu özel egitimden geçirmiş

Bordo Hunili bu

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 700/1223 İlkİlk ... 2006006506906986997007017027107508001200 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •