-
Hisse senetlerinde temel analizle belirledigim hisselerde hacmi yukselen hisselede ve her ay artis gosteren hisselerde pozisyon aliyordum ve kendimi genelde yukselen hisselerde buluyordum
%30 kar ettigim hisselerde sadece kar miktari kadar hisse birakip ana para cekiyordum
Sonra viopta neden yapmiyorum dedim bir kac ay once grafik uzerinde paylasmistim
Tam olarak yaptigim sey mesela 4 lot pozisyon aldik 5000 puan kar ettigimiz zaman toplam 20.000 puan yapar neredeyse 2 lot pasi yapar sistemde 2 lot birakiyordum
Sistem para kazanmaya devam ederse sorun yok pozisyonum zaten var mesela kar grafigi tepe yapip -4000 zarar yapinca 3. Lotu ekliyordum oradan -4000 daha yaparsa 4 lot devreye giriyordu onun altina daha hic dusmedi 8 aydir
Nasil zirvesinde gezen hisselerde sadece kar kismiyla islem yaptiysam ayni mantik
Vioptada kar grafigi tepede gezdikce kar miktari kadar lotla islem yaptim
Inanin bu sekilde dunya yikilsa umrunuzda olmaz tabi kod bilgisi cok iyi olan arkadaslar icin yontem gereksiz
Benim.kod bilgim cok kotu oldugu icin sistem gelistirmek yerine bu yontemi secmistim 2017 aralik ayinda
Zaten kullandigim sistemleri görseniz sen bu sistememi para bagliyorsuniz dersiniz 
Bu arada viop mu? Hisse mi? Diye sorarsaniz hisse tarafini tercih ederim
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri