Sayfa 2127/2404 İlkİlk ... 1127162720272077211721252126212721282129213721772227 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 17,009 - 17,016 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

bir daha ..... den tur alırsam nolayiimmm

seyahat acentesi kastedilmiştir...

FİTCH

notumuzu düşürmüş

BAĞZILARI ...bizi bağlamaz ..falan gibi muhabbetler yapıyorlar...

bu ülkede yaşıyan her aklı başında birey BİLECEKTİR Kİ

bu tür uluslararası not indirimlerinin bizlerin güncel hayatını etkileyecektir...

NOKTA

3.  Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    bir daha ..... den tur alırsam nolayiimmm

seyahat acentesi kastedilmiştir...
    budur dan alırsamda ben aynen ..
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

4. Mert abim iyi tatiller , harputlu hocam durumlar nasıl skor kaç

Ben yine mesaide ... 17 si izmir 18 i bodrum 24 ü ereğli sevgiler

5. Herkese selamlar,

Merak ettiğim bir konuyu sormak tartışmak fikirlerinizi almak isterim. Şunu merak ediyorum, YVADE VOB da işlem yaparken uyguladığımız sistemler AL SAT sinyallerini (mesela Mert abinin paylaştığı 5 dk lık sistem ya da 1 dk lık sistem) X30 a göre mi kabul etmeliyiz yoksa x30yvadeye göre mi?

Neden niçin derseniz fiyatlar x30yavde de oluşuyor biliyorum ancak, ilk yarım saat son 5 dk daki hareketler, kontrat farklarından doğan fiyat değişimleri indikatörlerin MA ların dengesini bozuyor mu acaba merak ediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz ya da hiç böyle bir lüzümsuz dertlendiniz mi bunu düşünüp? :D

Not: Hem forum ortamına hem de borsa ortamına yeniyim(daha 1 yıl dolmadı) Belki de çok gereksiz bir detay sorduğum acemiliğime verin

Teşşkürler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul > güneybatı
    Gönderi
    1,864

The Economist

7. Merhaba arkadaşlar; geçen hafta çok negatif bir piyasa yaşadık ve bunun sebeblerini hafta içi yazdığım yazımda açıklamaya çalıştım. Cuma günü ilk bakanlar kurulu yapıldı ve ekınomi bakanımız sn berat albayrak , enflasyon, mali disiplin ve merkez bankası hakkında tam piyasanın istediği gibi açıklamalarda bulundu. Şimdi ise piyasalar bu açıklamaların icraata döndüğünü görmek isteyecektir. Orta vadeli ekınomik program açıklaması ise önümüzdeki hafta yada bir sonraki hafta yapılacak. Bu çok önemli. Bu süreçte ise özellikle borsa ve döviz kurları belli bir fiyat aralığına oturmaya çalışacaktır. Daha dar marjlarla dalgalanma devam edecektir. Borsa endeksinde 87000 ile 93000 aralığında, dolar kuru ise 4,71 ile 4,94 aralığında dalgalanabilir. Türk varlıkları gerçekten bir çok riski olmuş olmamış kötü algıdan dolayı çok yüksek iskontoyla işlem görmektedir. Bazı piyasa yorumcuları şunu semektedir işte faiz çok yüksekmiş , faizde getiri yüksekmiş! Hayır öyle değil enflasyona göre şuanda aynı getiri mevcut yani reelde kazanç yok. Dövizde de oladı algı düzelmesiyle bu fiyatlardan elinde tutanlar risk altındadır kısa vadede. Borsada ise örnek olsun diye söylüyorum defter değeri 20 tl olan bir banka hissesi 6,40 fiyattan işlem görüyor? Yada bir sanayi şirketi kasasındaki nakit paradan daha düşük değerde işlem görüyor. Yada bir paralende şirketi yıllık cirosunun 6,5 ta biri kadar oranda piyasa değerinde işlem görüyor.... Bir çok örnek var. Orta ve uzun vadeli alış zamanı gelmiş demektir. Şunuda eklemek isterim , piyasalar her zaman olumlu yada olumsuz beklentiyi önceden fiyatlar. Bunu anlıyorsak işi çözeriz. Ben önümüzdeki dönemde çok özel hikayesi oluşabilecek şirket hisselerini analiz etmeye başlıcam önümüzdeki günlerde umarım yararlı olur. ( derin hisse )

8. Sabahın 5 i 1 üye ve 5 ziyaretçi .... Bol kazançlar

Sayfa 2127/2404 İlkİlk ... 1127162720272077211721252126212721282129213721772227 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •