Sayfa 158/776 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258658 ... SonSon
Arama sonucu : 6208 madde; 1,257 - 1,264 arası.

Konu: SAFKR-Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tes İhr İth San ve Tic. A.Ş.

1. Herkes kendi tecrübeleriyle bilir ki bir pozisyon alırken kişi, farklı duygular ve tereddütler içinde gider gelir. Bireyin bu duygusal dalgalanması diğer bireyleri de etkiler ve onlar da farklı duygular içinde gider gelirler.

Her ne kadar başlangıçta, ne kadar iyi niyetle yapılmış olursa olsun, hele hele içinde bulunduğumuz dalganın karakteristik özelliği, SPK nın hangi nedenle alırsa alsın, tartışmasız İNSİDER (şirket sahibi, yakını ve çalışanların SPK ya bildirim yapmadan hissesini alım yapması) içerikli bir karar alıp, hemen arkasından aldığı kararı iptal etmesi (ya da iptal etmek zorunda kalması), uluslararası derecelendirme kuruluşu FİTCH in TR. ve Koç grubunun kredi notunu düşürmesi ve içinde bulunduğumuz kaotik ortam, forum da yaptığım yoğun paylaşımların istenmeden zarar verebileceği endişesi ve sorumluluğu hakim oldu.

Ancak paylaşımları son verirken, özellikle elinde yüksek maliyetli hisse taşıyan arkadaşlarda çok yüksek beklenti yaratmaması için foruma koymadığım hedef fiyatı belirtilmiş analizi, artı bizim her zaman olumsuz senaryoya göre yapılmış her ne kadar indikatörler desteklemese de ve benim çok düşük olasılık olarak gördüğüm analizi de son kez foruma ekliyorum. Aslında geriye eklenecek ve söylenecek bir şey de kalmadı artık.

Herkese bol kazançlar dilerim.
    SYG.
    Teknik Analiz size fiyatın değil, kitlelerin davranışını gösterir. Bütün trendler, insanların birbirine aşıladığı duyguların üzerinde yükselir.

2. Bu olmadı sn emilgudea zaten aklı başında yorum yapan ender kişiliklerden biriydiniz bence kararınızı bir kez daha gözden geçiriniz

3.  Alıntı Originally Posted by karafaki Yazıyı Oku
    Bu olmadı sn emilgudea zaten aklı başında yorum yapan ender kişiliklerden biriydiniz bence kararınızı bir kez daha gözden geçiriniz
    Hocam yorum ve analizlerinizin devamını sizden bekliyoruz. asıl bugünler yorumlarınıza devam etmelisiniz diye düşünüyorum. Sn Karafaki ye katılıyorum. Kararınızı bir kez daha gözden geçirin

4.  Alıntı Originally Posted by EmilGudea Yazıyı Oku

4 gün önce foruma koyduğum grafik dalga sayımı şüpheli bir durum almaya başladı. Çünkü grafikte gösterilen (e) dalgası kesik çizgi ile gösterilen alt kanal trend çizgisi seviyesinde ısrarla dolanıyor. Artı daralan üçgen çizgileri (alt ve üst kanal çizgileri) birbirine kavuşmadan dalga sonlanması gerekirdi. Bu nedenle yeni analiz verilmiştir.
    Kişisel olarak ortalama 1.78 maliyetli elimdeki hisselerden bir bölümü tedbir amaçlı satış yaptım.
    YTD.
    Sn. Karafaki, Sirius_B, teveccühüz ve güveniniz için,

Ne diyeceğim bilemedim. Bu yaşta mahcup olmak, utanmakta varmış.

Analiz ve yorumları son verme gerekçemin temel nedeni yukarıdaki paylaşım idi. Şöyle ki; Yukarıdaki grafiğin aynı sayfa, dört gün önceki grafikte (a, b, c, d, e) ile etiketlenen düzeltme dalga kalıbının 3 gün içerisinde sonlanmalı diye bitirilmişti. Burada aynı zamanda iki istisnai durum da ortaya çıkmıştı.

Birinci istisnai durum; a, b, c, d, e ile etiketlenen daralan üçgen düzeltme dalga kalıbı çoğu zaman bir üst dereceli (zaman periyodu olarak) 4 ncü düzeltme dalgalarında oluşur. 2 nci düzeltme dalgasında oluşması çok nadirdir. İkinci istisnai durum; e dalgası, a ve c dalgalarından geçen alt trend çizgisine genellikle, çoğu zaman ulaşmadan sonlanır. a , c trend çizgisine ulaşmaları hatta çok az sarkmaları çok nadirdir. Kural ihlali oluşturmazlar. Aksilik bu ya, hisse de her iki istisnai durum ortaya çıkmış, inatla son ana kadar fiyat yukarı kırmayınca seans içerisinde yukarıdaki paylaşımı yapmıştım. İkinci defadır benden beklenmeyecek yaptığım hata, yaptığım işlemi açıklamak oldu. Günler ilerledikçe ya bir kişi de olsa satış işleminden etkilenip zarara uğradı mı düşüncesi ben de kaygı oluşturdu. Kaş yapayım derken göz çıkarmak misali.

Hele hele bazı forumlarda birkaç kişinin bir araya gelip nasıl insanları manipüle ettiklerini ya da etmeye çalıştıklarını gözlemleyince, paylaşımları son vermenin daha doğru olacağını düşündüm.
    SYG.
    Teknik Analiz size fiyatın değil, kitlelerin davranışını gösterir. Bütün trendler, insanların birbirine aşıladığı duyguların üzerinde yükselir.

5. bu işte vebal filan yok sn emilgudea.siz diğer yerlerdeki gibi illa alın filan demiyorsunuz.hem kişilerin kendi iradesi.alıp almamakta özgürler.bu yüzden benim sizden ricam değerli yorumlarınızdan bizi mahrum bırakmamanız.ha eğer isterseniz bu sitede kendinize ait bi sayfa oluşturun ordan takip edelim.şahsen ben seve seve okurum yazdıklarınızı.

6. sn emilgudea güven tek kullanımlıktır sözüne binaen yazdıklarınızdan bile acaba kaygısına düşüp bizi uyarma ihtiyacı gütmüş ve kendinizi cezalandırma yoluna gitmişsiniz.ama bi düşünün cezalandırılan sizmisiniz yoksa bizmi.....kağıt bu iner çıkar onda sıkıntı yok paylaşımlara devam sn emilgudea

7. Zor hisse senedi

8. Nokia Lumia serisi

Sayfa 158/776 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258658 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •