Sayfa 184/1023 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Halkbank forumunda adamın biri zararım 1500 Tl demiş adamın bir anasına küfretmedikeleri kalmış. Vay efendim sen dalgamı geçiyorsun , bizim zarar on binlerle ifade ediliyor sen nasıl zararım 1500 Tl desin falan.. Valla ben borsadaki kadar ruh hastası insanı başka hiç bir yatırım aracında görmedim.
    bir de dolar bazında zarar var ki, bu durum daha önce de söylediğim gibi çifte darbe (double penetration) tanımına uyuyor...
    yatırım tavsiyesi değildir.

2. BREAKING: Putin says the Cold War is over and that US and Russia need to work together...

Hadi bakalım hayırlısı...Demokrasiyi birlikte getirmeye kalkmayın da.!!!

ikimizde ahmaklık yaptık diyo trump
    bunlar birleşirse dünyanın anasını bellerler
    bir halt olacağı yok.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by NYIT Yazıyı Oku
    BREAKING: Putin says the Cold War is over and that US and Russia need to work together...

Hadi bakalım hayırlısı...Demokrasiyi birlikte getirmeye kalkmayın da.!!!
    bu Turkiye icin hicte iyi bir haber degil

Buyukbabam soylerdi daha dun gibi hatirliyorum

ne zaman rusya ve abd dost olurlar TR icin kotudur

ne zaman dusman olurlar TR icin iyidir

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Ahmet Buğra Yazıyı Oku
    5,50 bekliyorum HALKB almak için. İki yıl içinde 20 leri rahat görebileceğine inanıyorum.
    Bu rakamlar böyle düşmeye devam ederse uzun vadeli iyi kazandıracaktır.
    Tamamen kendi düşüncemdir bu arada, kimsenin etkilenmesini istemem.
    hersey ABD nin kesecegi cezaya bagli

sabahtan aksama kadar cezanin kesilecegi tarihi ariyorum ama bulamiyorum.

burada sordum hakaret yedik. Devlet sirri mubarek

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    23 milyar açık hemide faiz dışı bu gelmis gecmis tek kalemde verilen en buyük acık benzine dikkat
    Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'nın (EPGİS) sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, benzin'e gece yarısından sonra geçerli olmak üzere 12 kuruşluk bir zam yapılacağı belirtildi. Yeni gelen zam ÖTV'nin aynı oranda indirilmesiyle pompa fiyatlarına yansımayacak.”
    Ayhan Başkan işi biliyor👍👍

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Halkbank forumunda adamın biri zararım 1500 Tl demiş adamın bir anasına küfretmedikeleri kalmış. Vay efendim sen dalgamı geçiyorsun , bizim zarar on binlerle ifade ediliyor sen nasıl zararım 1500 Tl desin falan.. Valla ben borsadaki kadar ruh hastası insanı başka hiç bir yatırım aracında görmedim.
    Borsacılar kadar hem mazoşist hemde sadist ; tam duygu durum bozukluğuna sahip adam bulamazsınız ...

Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    bir de dolar bazında zarar var ki, bu durum daha önce de söylediğim gibi çifte darbe (double penetration) tanımına uyuyor...
    Onlar anlamaz double penetration falan onlar Tl bazlı olana bakar öbür türlü hesap kitap yapsalar şizofrene bağlayıp önüne geleni doğrar, çivilerler alim alllah..

Sayfa 184/1023 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •