Alıntı Originally Posted by sevki80 Yazıyı Oku
Spk bultenlerindeki cagri kararina gore bulastim bu sirkete. Simdi kimse cagrinin olacagina dair en ufak bir yorum yapmiyor. Ne hale geldik! Yatirimcilar, finans siteleri, spk... vs herkes cagriya kesin gozuyle bakiyordu. Bir tek kervan karsi cikiyordu simdi bunlar herkese karsi kazanmis mi oldular. Yazik gercekten ya bize ya da dogu bildigimiz inandirildigimiz gerceklere.
Zamanında forumda öncü olan bir kaç kişi vardı biri avukattı sanırım.Bu şahıslar çok baskındı.Hatta freceli de hatırlıyorum o zamanlar bu kadar etkin değildi forumlarda. Şimdi en eskilerden tecrübeli bir o var geri kalan çoğu kişiyi görmek zor. Bu avukat ve diğeri erdinçmar sanırım çagrıcıydı ve paylaşımları sayesinde bir cok kişi etkilenmedi dersek yanlış olur. Hatta çağrı beklentisi ve şirketin bunu yapmak zorunda olduğu algısı bu kişiler sayesinde gereğinden çok şişti. Ne var ki aniden kayboldular çünkü bana kalırsa bu kişiler çağrının hukuki açıdan geçerliliği ile ilgili şüpheye düştüler.

Yıllar sonra şimdi geldiğimiz noktaya bakın; aslında çağrı filan yokmuş peki biz bu hisseye neden girdik çagrı için değilmi... Ben kimseyi suçlamayacağım artık çünkü kendim suçluyum. Tek gerçek olan forumlarda kimsenin peşinden koşmayacağımdır. Kendimi geliştiririm araştırım daha iyi, en azından kendi hatamla bitmiş olurum.