Þimdi reiz damadý ekonominin baþýna geçirdi
ekonomi dahada boka saracaðýný düþünürsek bu iþ damadýn baþýna patlayabilir
reize biþey olmaz o her turlu sýyrýlýr
peki kotu bi gidiþatta reiz damadýn harcanmasýný göze alýrmý
bence almaz
bence birþeyler planlýyorlar
antipatik damadý kahraman gösterecek birþey planlýyolar
planlarý tutarmý zaman gösterecek
gerçý bunlarýn planlarý tutsaydý (en azýndan dille soyledikleri asýl amaçlarý nedir benim kafam almýyor) faiz %8 dolar 3 tl idi..
“Baþkalarý aç gözlü olduðunda kork ve geride dur; baþkalarý korktuðunda ise aç gözlü ol.” Warren Buffett
Türkiye'de temel problem þu : bilgili olanlarýn yetkisi yok , yetkisi olanlarýnda bilgisi yok.
hemen koca ulkeyi batýrýyorsunuz arkadasben reel sektorun icindeyim yav toptan ve perakande ekonomide talep sorunu yok kur yuksek olmasýna ragmen ..sorun nakit sýkýsýklýgý tahsilat problemi ..%60 ý gercekten boyle oldugu icin ama %40 ýda seref yoksunu oldugu icin ...tahsilat yapmaya gidiyorum gitmeden once yan esnaflara soruyorum týr týr mal gonderiyor diyor esnaf adamýn kasasýnda milyon var adam cýkarýp nakit verecegine 7-8 ay vadeli cek veriyor bana ..boyle olunca nakit nasýl olacak ? ..bunlar kobi kucuk sirketler ....bide tanýnmýs buyuk sirketler var hani o x bankasýnýn sahibi mesela o kadar hisseyi ispanyollara sattý haralde 2 milyar dolar civarý para aldý naptý bu parayý da gidip yapýnlandýrma istiyor ? ..baska buyuk biskivitci yapýlandýrýyor bugun baýkýyorsun 25 milyon tl ye marketi baska bir gýda sirketini satýn alýyor...once ticari ahlak olacak adamda ...dolarýn cýkýsý ile faiz artýsýnýn amacý zaten ileriki aylarda ekonomiyi sogutuo asagýya indirmek ama bence hala inmedi 3-4 aya anca etki eder .
O hal kaldýrýlýyormuþ,
yerine
bu hal
þu hal
gibi bir þey gelecekmiþ.
Benim tercihim
Zuhal in gelmesi
![]()
Türkiye'de temel problem þu : bilgili olanlarýn yetkisi yok , yetkisi olanlarýnda bilgisi yok.
Yer Ýmleri