Sayfa 194/1023 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294694 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 1,545 - 1,552 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Valla benim sevdiğim adamlar ya işten atılıyor ya da konuk olarak çağrılmıyorlar.Kaan sarıaydını bir kez kaçırmazdım adama bloombergi yasakladılar.Ercan uysal için özellikle her perşembe tv başında olurdum adamı programdan attılar.En son her hafta para dergisi alınca hisselerimin takasına baktıktan sonra ilk okuduğum erkan şahinöz 2 hafta önce veda yazısı yazdı.Son yazısını okumanızı isterdim.Akıl odur ki geleceği göre ,göz odur ki dağın ardını göre demişti.Ve tüm dünyada gelecek yıl eşi benzeri olmayan bir finansal kriz yaşanacak demişti.E doğruları söyleyen adamı tv ye çıkarırlar mı,dergide yazdırırlar mı anında şut)))))))
    Bloomberg İktidarı nasıl yalayacağını şaşırmış durumda...
    Sadi Hoca dışında muhalif ses yok gibi gibi...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    2 aydır 3 kez yüksekten satıp, alttan almayı başaramadım. Bu yüzden bu kez de öyle olacak diye strese giriyorum.
    İşiniz zor al -sat başaranın elini öperim. Ben sizin gibi al -satçı olsam karı gördüm mü satardım ama Tl ile işim yok dahada önemlisi güvenim yok güvenim yerine gelsin bir CENT tutmam.

yaklaşık 2 yıl 1 ay sonra 6.68 den yonca alarak borsada düdüklenmeye karar verdim özlemişim öpülmeyi
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    yaklaşık 2 yıl 1 ay sonra 6.68 den yonca alarak borsada düdüklenmeye karar verdim özlemişim öpülmeyi
    ))))))))) E borsa hastalık dedim ya.Her şeyi yazıyorum,ekonominin farkındayım, durumu biliyorum ,gelecek yıl kaos çöküş var diyorum,gene de borsa da kağıdım olmazsa yapamıyorum,hastalık hocam başka açıklaması yok))))))))))

Ben hiç çıkmadım ki,hep paramın belli bir yüzdesiyle borsadayım,seviyorum borsayı yapacak bir şey yok ))))))))

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    ))))))))) E borsa hastalık dedim ya.Her şeyi yazıyorum,ekonominin farkındayım, durumu biliyorum ,gelecek yıl kaos çöküş var diyorum,gene de borsa da kağıdım olmazsa yapamıyorum,hastalık hocam başka açıklaması yok))))))))))
    bende 2 yıl1 aydır hiç yoktu ama çok durmam yarın öğleden sonra kara zarara bakmam satarım
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Takılayım mı peşinize ! ama kaybedersem zararımı sizden isterim ona göre kar benim zarar sizin malum Dolarcıyız zararı pek hazmedemeyiz.

Işıklarda bnde çökmüştüm...Bulgarıstanda Celhartta fabrıka almıştı.bizde 10 liradan aldık kgt 100 lira olacaktı...2001 krızıne yakalandık kağıt 1.7 lere duştu 2 den zor sattık 1 yıl sonra 20 ye cıktı...,sahıbı de yalısını satıp ofıste yasadı bı sure sonra duzelttı durumu....cemas ta kerız avlıyor sımdı...,biz akıllandık...ytd

Sayfa 194/1023 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •