ustadlar benim akbank ve isbank ta hesaplarim var 2 milyon tl icin nasil bir yatirim tavsiye edersiniz akbanki aradim aylikta 18 civari bir vadeden bahsetti su gunluk faizi hic bilmiyorum mobilden yapilabiliyor mu yardimci olabilirseniz sevinirim
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mevduat düşünüyorsanız ve güvenliğe de önem veriyorsanız arkadaşın dediği gibi Vakıfbank. Akbank'ın kendi bonoları da oluyor güzel oranlara sahip. En son 18.75 mevduat eşlenikli 40 küsür günlük bonodan bahsetmişti MT. Tabii bu iki hafta önceydi. Döviz işine bulaşmayım diyorsanız da hem İş'in hem de Akbank'ın güzel yatırım fonları var, onlardan da alabilirsiniz. TEFAS'ın sitesinden fon getirilerini görebilirsiniz.
İlk hamle olarak bu bankaları terk ederim ben olsam, piyasada en düşük oran veren bankalardan bunlar
Ziraat bankası bile 19 vermiş, birkaç sayfa geride paylaşıldı
Tam hesaplamadım ama 2M için 1 puanlık fark aylık 2K fark demek yaklaşık
İmzamdaki listede paylaşılan oranları topluca görebilirsiniz
TC istemedim ben sadece mt ler onu da bakabilir diye söyledim arkadaşa yardımcı olmak için sadece iyiniyetlimden
Mt nin ileriki safhaları söyle olacak
Ad soyad
Kaç yaşında peki iki üç isim çıkıyor bankada kem kum der .
Telefonu nedir oradan bakalım .
Dekont var mı peki oran hakkında aaa yokmuş şube müdürü elden vermiş olabilir mi zarfla .
TC verin mt sini bulalım şikayetinizi iletelim merkeze bir daha ki sefer telafi ederiz .
Geçen hafta 20.65 alan vardı davası olan bankada başka bankadan duydum zarfla farkı verdi şube müdürü diye .
Bir daha gittiğimde sorayım bende mt ye öyle konuşma konusu geçtiğinde .
Banka dekontu görmeden inanmam diye madem siz mt ler inanmıyorsunuz diyeceğim şubeye uğradığımda
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dovizsiz olurmu hichatiri sayilir miktarda dolar ( maliyet 4.58 ) euro ( 5.35 maliyet ) bir miktarda vadesiz tl
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
200k
32-45 gün
Denizbank 18,90
Vakıf 19,20
Finansbank 18,65
Şekerbank 19,25
Günlük
Denizbank 17,25
Vakıfbank 17
Finansbank 15,50
Şekerbank 18,50
Saygılar.
Discovery Elite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri