Sayfa 160/1252 İlkİlk ... 601101501581591601611621702102606601160 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 1,273 - 1,280 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Sokaktaki sıradan vatandaş ( memur, esnaf, işçi ) standart evlerde- dairelerde yaşarız. Yediğimiz, içtiğimiz aşağı yukarı aynıdır. Bulunduğumuz çevredeki '' zenginler '' bellidir. Zaman zaman onların dedikodularını yaparken, abartırız. Adamların ne uyuşturucu kaçakçılığı ne silah kaçakçılığı kalır. Çalışarak zengin olduğuna nedense inanmayız.
    Devlet işlerinde de durum aşağı yukarı aynıdır. Günlük olayları çözmeye- anlamaya çalışırken ; abartılı, dedikodu kaynaklı haberler hoşumuza gider. Oysa Devlet denen aygıtta , binlerce iyi eğitimli akıl çalışmakta ve bizlerden çok daha geniş gözlüğe sahip olduklarını kaçırırız. bazen algılamakta zorlandığımız ya da işimize gelmeyen icraatlara kızarız. Günler- aylar hatta yıllar sonra o olayı unuturuz, oysa kızdığımız kararlar sayesinde daha büyük badirelerin atlatılmış olur.
    Kısacası, herkes asli işine odaklanmalı. Para kazanmak için oradan oraya fazla zıplamamalı.

2.  Alıntı Originally Posted by mavsaro Yazıyı Oku
    adamların döviz artmış enflasyon almış başını gitmiş gibi bir dertlerinin olduğunu da düşünmüyorum, varsa yoksa düşük faiz verelim betoncuların önü açılsın tek derdimiz bu
    de veremiyolar işte sonunda faizde kurda dahada fırlıyor. seneler önce bu döngüye girilmeden düşünülecekti bunlar, sürekli günü kurtara kurtara günüde kurtaramaz hale geldi.

3.  Alıntı Originally Posted by harakiri35 Yazıyı Oku
    de veremiyolar işte sonunda faizde kurda dahada fırlıyor. seneler önce bu döngüye girilmeden düşünülecekti bunlar, sürekli günü kurtara kurtara günüde kurtaramaz hale geldi.

24 Temmuz bana göre Türkiye Cumhuryeti hazinesi için bir dönüm noktası ve kader günüdür.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alıntı Originally Posted by hisar06 Yazıyı Oku
    Sokaktaki sıradan vatandaş ( memur, esnaf, işçi ) standart evlerde- dairelerde yaşarız. Yediğimiz, içtiğimiz aşağı yukarı aynıdır. Bulunduğumuz çevredeki '' zenginler '' bellidir. Zaman zaman onların dedikodularını yaparken, abartırız. Adamların ne uyuşturucu kaçakçılığı ne silah kaçakçılığı kalır. Çalışarak zengin olduğuna nedense inanmayız.
    Devlet işlerinde de durum aşağı yukarı aynıdır. Günlük olayları çözmeye- anlamaya çalışırken ; abartılı, dedikodu kaynaklı haberler hoşumuza gider. Oysa Devlet denen aygıtta , binlerce iyi eğitimli akıl çalışmakta ve bizlerden çok daha geniş gözlüğe sahip olduklarını kaçırırız. bazen algılamakta zorlandığımız ya da işimize gelmeyen icraatlara kızarız. Günler- aylar hatta yıllar sonra o olayı unuturuz, oysa kızdığımız kararlar sayesinde daha büyük badirelerin atlatılmış olur.
    Kısacası, herkes asli işine odaklanmalı. Para kazanmak için oradan oraya fazla zıplamamalı.
    Güzel bir dünyanız var. Bu kadar optimist olmayı nasıl başarıyorsunuz?

5. Vakıfbank oran beğenmediğim için parayı hazırla dedim 1 gün önce ayırttım gişeden

Bugün emekli maaşı alan çok oldu sabah para Yok 20 lik var dedi . Bekledim büyük kupür için 50 lik verdi tek destede 5 bin tl

Bu şekilde işleyen bir kamu kuruluşu oran yüksek ama çıkışta Tokuşa sürüyor

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Vakıfbank oran beğenmediğim için parayı hazırla dedim 1 gün önce ayırttım gişeden

Bugün emekli maaşı alan çok oldu sabah para Yok 20 lik var dedi . Bekledim büyük kupür için 50 lik verdi tek destede 5 bin tl

EFT ücreti için önceden anlaşma mümkün olmuyor mu?. Mesela 50TL gibi bir paraya anlaşılsa makul olabilir. Vakıf ta mı fibalaştı bu aralar. (Fiba bir aralar çıkışı frenlemek için 250-300TL'ler istiyordu hala durum nedir bilmiyorum.)
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Vakıfbank oran beğenmediğim için parayı hazırla dedim 1 gün önce ayırttım gişeden

para miktarınız uygunsa özel bankacılık şubesine geçin onlarda eft ücreti muafiyeti almak daha kolay küçük şubeler bazen arıza çıkarabiliyorlar baştan anlaşsanız bile

8. Sorun eft muafiyeti değil nakit alacaktım zaten ama ayırttığım halde parayı emekliler maaş aldı kalmadı demesi şubenin

Sayfa 160/1252 İlkİlk ... 601101501581591601611621702102606601160 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •