Sayfa 210/1252 İlkİlk ... 1101602002082092102112122202603107101210 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 1,673 - 1,680 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by LostPerson Yazıyı Oku
    Onu söyledim bunu kabul etmem dedi. Doları onun hesabından almıştım satmamam için şifreyi vermeyeceğim dursun demişti ben zorla şifreyi istedim 462 doları 451 den kabine öncesi düşüte sattım. Eşiminde canına tak etti kısaca, çekilecek gibi değilim ben de saçma birşeye girişmiştim, eşim kurtardı sonrası her sabah düşündüm oğlumu öpüp, ağlayarak o saçma seyi başka bir şekilde yapmaya yeltendim düzenek bile kurdum vazgeçtim. Bir gün yapacağımdan korkuyorum.

Bu zararları ve yaptığım hataları çok taktım. Mevduatta durduğumda dolar artmazsa zararım artmayacak ama o da zor, asels 19 kusura düştüğünde alacaktım eskiden olsa direkt alırdım en azından zararımın bir kısmı çıkacaktı. Öyle bir hale geldim ki, eskiden günde 4-5 hisse alıp satan kişiyken spot dolar alamıyorum düşünce hemen satıyorum spot dolar sanki vob kontratı zarar edeceğim.

Yıllarca didin çalış, her ay herşeye zam vergi sarmalı bir de devalusyon sarmalı, onca yıl birikim eriyip gidiyor. Ev-arsaya da hiç sıcak bakmadım ama en mantıklısymış. Dolar karşısında genelde değeri korunuyor artık onlarda geçti herşey tepede
    Senden çok var. Yalnız değilsin. Öncelikle riskli yatırımları bırakmanı öneririm. Borsa döviz vs.. Bulunduğun bölgede güzel bir arazi al. Boş vakitlerinde git. Ağaç vs uğraş.Keyfine bak, derim.

2. 500 K bugün vakıf.. 35 gün.. 19.65 verdi

3.  Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    Üstad , kendinize gelin..
    Paradan bahsediyoruz farkına varın biran önce..
    Hiçbirşey sağlığınızdan ailenizden önemli değil.
    Şuanda 1 Trilyon USD ile ne ailenizin bir ferdini ne sağlığınızı satın alabilirsiniz.
    Arsa uçtu dolar uçtu evler uçtu demişsiniz.
    Dudu Abi'nin tavsiyesine uyun. Ne ucuz kalmış onu araştırın.
    Şuan en uygun maliyetli şey sağlık ve mutluluğunuz.
    Bir süre bunun peşinden koşun bence. Paranın değil..
    Toprak-Serdar abinin dediği gibi AŞK'ı yaşayın.

Şayet yarın hayatınızın son gnü değilse , daha para kazanacak bolca vaktiniz var ..
    Şahsi fikrim ister USD ister TL isterse japon yeni ne olduğu önemsiz atın mevduata ve bir süre tablet-telefon vb uzak durun.
    Sağlıcakla kalın
    Dudu Abimiz de mevduatta dur fazla oynama demişti. Ekrana bakmamam lazım. Gece 02.00 de bile kalkıp bakıyordum şimdi bakmıyorum en azından, ne ucuz hisseler ucuz kalmıştı ona da cesaret edemedim. Tekrar zararı göze alamazdım. Fakat iyi olacakmış, asels düşünmüştüm 1 ay önce zararımın bir kısmını karşılardı. Özgüven ve cesaret gidince de zarar yapmamayım diye bulaşmadım birşeye.

4.  Alıntı Originally Posted by akresta Yazıyı Oku
    500 K bugün vakıf.. 35 gün.. 19.65 verdi
    Bir hafta, 10 gün sonra daha yüksek oran alınır bence...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by bahad1r Yazıyı Oku
    Şekerbank gece gündüz hesabı %19'a güncellemiş.
     Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    mevcut yararlanamıyor sanırım ,mevcut 18.5
    Aç kapa olsa iyi olurdu bende gece gunduzdeyim ama olmuyor.

6.  Alıntı Originally Posted by LostPerson Yazıyı Oku
    Dudu Abimiz de mevduatta dur fazla oynama demişti. Ekrana bakmamam lazım. Gece 02.00 de bile kalkıp bakıyordum şimdi bakmıyorum en azından, ne ucuz hisseler ucuz kalmıştı ona da cesaret edemedim. Tekrar zararı göze alamazdım. Fakat iyi olacakmış, asels düşünmüştüm 1 ay önce zararımın bir kısmını karşılardı. Özgüven ve cesaret gidince de zarar yapmamayım diye bulaşmadım birşeye.
    Endeks e geniş açıyla bakın. Ülkede hemen iyileşme bekleyen yok. Endeks te 82binler konuşuluyor. Bence mümkün. Hangi ekonomik program beklentileri iyiye çevirebilir ki? Banka karları azalırsa endekse basarlar mı?

Ytd.
    Son düzenleme : kafkaf; 23-07-2018 saat: 16:10.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7. siz yatırımı kendinize yapmanız gereken bir dönem geçiriyorsunuz. şimdi parayı kendiniz için kullanmalı ve 3.000 TL gibi bir rakamı psikolog için harcamanız gereken bir durum. bırakın gitsin. 10 seans gidin, 3.000 tl yi tekrar kazanmanız için fazlaca zamanınız olacak ondan emin olabilirsiniz.

8.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Bir hafta, 10 gün sonra daha yüksek oran alınır bence...
    Evet ama bayram dönüşüne kadar yoğunum, uğraşamam tatil vs.. diye bağladım.

Bugün vakıfta kredi oranları cumaya göre artmış. 1.70 yerine 1.88 olmuş.

Sayfa 210/1252 İlkİlk ... 1101602002082092102112122202603107101210 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •