-
Herşeyi başı sağlık .
Kazandığınız biriktirdiğiniz Parayı sağlık huzur ve mutlu ailenizle sevdiklerinizle yiyemedikten sonra bir şekilde sağlık sorunlarından sonra yiyemiyeceksiniz ne anlamı var ki.
Ben 5-6 yıl önceki başımdan geçen bir olayı anlatayım belki bir fikir verir size
Mesela geçmişte yoğun iş temposunda günde 18-20 saat aylar boyunca yazılım işinde çalışırken kendimi bir gün öğlenleyin ölüm ilanını okurken buldum gezi olaylarında hayatı kaybetti şeklinde diye .
Öğlenleyin tüm hisseleri satıp vasiyet bile yazdım sonra gittim eve ben iyi değilim Bakırköy’e gidelim bana sakinleştirici vursunlar dedim .
3-4 gün sakinleştirme verildi tam orayı hatırlanmıyorum .
Sonradan öğrendim ki vasiyetten sonra veritabanı sistemini uçurma kodu bile yazmışım o halde beni bunlar bu hale çeksinler demişim galiba ama sakinleştiriciden sonra girince sisteme uyardım yöneticimi ama tabi tüm banka panik olmuştu alarm durumuna geçmişti tabi haftasonu 48 saat kodu aramışlardı sistem uçmasın diye.
Pazartesi ben kodu iptal ettim diye hatırlıyorum sonradan
Bu kadar yoğun tempo bana uymadığı için iki hafta yıllık iznimi kullanıp işten ayrıldım sonra .
Yoğun tempo ve uykusuzluk halüsinasyondan ötürü istem dışı işlemler yapıp herkese zarar veriyorsunuz ve size de zararı var sağlık olarak .
Yaz tatilinden sonra başka bir sektörde daha az temposu olan bir iş yapmaya başladım ama şu anda ne stres ne kaygı ne aşırı yoğun deadline hiçbirisi Yok kafam çok rahat .
Tabi bu halüsinasyondan borsadan sattığım sonradan tahtası kapanan hisseler bile vardı yüklü işlem yaptığım oda takdiri ilahi diyelim .
Bu işin bana verdiği şey olarak 15 günde bir sakinleştirici iğne kullanmak oldu tekrar bir atak yaşanmasın diye düşünüyorum da değer miydi beyni o kadar gençken yormayı şimdi geriye dönünce değmezdi diyorum ama zaman geri gelmiyor açıkçası
Bence benim yaptığım gibi izin alın veya izin alın yazın tatilini ailenizle geçirin kafanızı dağıtın .
Sağlığın hele de akıl sağlığı gibisi korumak kadar önemli bir şey Yok bana göre .
Bunları niye yazdım biliyormuşsunuz belki biraz empati yapabilirsiniz diye
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri