Sayfa 219/1252 İlkİlk ... 1191692092172182192202212292693197191219 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 1,745 - 1,752 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by firklover Yazıyı Oku
    Yarın faiz artışı olmayacak gibi. Benjamin 4.85 üzerine ata gibi.
    Yarın faiz artışı olmaması piyasa faizini daha da arttırma potansiyeli taşıdığından, orta vadede faizi düşürmek için en iyi hamle kısa vadede faizi arttırmak.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    odea 98 gun ,20.20 % getirili bona arz edecekmiş.
    20.20 bono faizi mi, mevduat eşleneği mi?

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

3.  Alıntı Originally Posted by mavsaro Yazıyı Oku
    Merhaba bende sizin gibi ufacık bir zararda panikleyip hatalı davranan bir insanım. Risk algım neredeyse sıfır, o yüzden sadece TL de ve mevduatta takılıyorum. en büyük zevkim en yüksek mevduat faiz oranını yakalayabilmek. hiç bir şeye de canımı sıkmıyorum. üstadın dediği gibi nasılsa tüm yatırım araçları uzun vadede birbirine yakınsar. sonunda da öleceğiz. salla gitsin
    Aynısını ben de yapmaya çalışıyorum. Doğru bir strateji bana göre.

4. Sn. Pscyokinesis ve diğer cevap yazan arkadaşlar alıntılama yaparak sayfayı kaplamasın, diye cevaplarımı yazıyorum izin al tatile git diyenler v.s herşeyi denedim

1 ay izin aldım toparlarım diye fakat öyle olmadı,

Ailemi tatile götürecek herşeyi unutacak iken kabine sonrası zarara satmam ile herşey daha da kötüye gitti,

Şu anda iznim bitmek üzere ve ailemi tatile götüremedim, benimle eve tıkılı kaldılar. Onların bir suçu yoktu, fakat yapamadım bunun suçlululuk duygusu da beni mahfetti,

Kabinenin açıklanması sonrası zarara satmam sonrası durumum çok komplike hale geldi, umarım toparlayabilirim. Piyasada buna izin vermiyor. 430 lara gelseydi dolar, gevşese idi kafam rahat olurdu şimdi nefes alan bir ölü gibiyim ,

Eski arkadaşlarla özelden mesajlaşıyordum sonra nickler değiştiği için diğer arkadaşlara da yolladım ortaya yazarak kimseyi rahatsız etmek istemedim.

Hissenette çok vaktim yıllarım geçti aile gibiydik birçok arkadaşla o nedenle derdim bir nebze azalır dedim. Evden çıkamıyordum ya çünkü iznimi evde geçirdim aileme hapis hayatı yaşattım onlarda çıkmıyor artık . Tatilimiz bitti ve evde geçirdik

5.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Şeker gece gündüz hesaptan tekrar faydalanmak için ne kadar zaman geçmesi gerekiyor ? Ben 1 yıl önce boşamıştım. Şimdi tekrar kur yapsam nişan yapar mı benimle ?
    Hiçbir şekilde güncellemiyorlar. Aileden biri adına hesap açarsanız yararlanırsınız.

6.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Herşeyi başı sağlık .

Kazandığınız biriktirdiğiniz Parayı sağlık huzur ve mutlu ailenizle sevdiklerinizle yiyemedikten sonra bir şekilde sağlık sorunlarından sonra yiyemiyeceksiniz ne anlamı var ki.

Ben 5-6 yıl önceki başımdan geçen bir olayı anlatayım belki bir fikir verir size

Mesela geçmişte yoğun iş temposunda günde 18-20 saat aylar boyunca yazılım işinde çalışırken kendimi bir gün öğlenleyin ölüm ilanını okurken buldum gezi olaylarında hayatı kaybetti şeklinde diye .

Öğlenleyin tüm hisseleri satıp vasiyet bile yazdım sonra gittim eve ben iyi değilim Bakırköy’e gidelim bana sakinleştirici vursunlar dedim .

3-4 gün sakinleştirme verildi tam orayı hatırlanmıyorum .

Sonradan öğrendim ki vasiyetten sonra veritabanı sistemini uçurma kodu bile yazmışım o halde beni bunlar bu hale çeksinler demişim galiba ama sakinleştiriciden sonra girince sisteme uyardım yöneticimi ama tabi tüm banka panik olmuştu alarm durumuna geçmişti tabi haftasonu 48 saat kodu aramışlardı sistem uçmasın diye.

Pazartesi ben kodu iptal ettim diye hatırlıyorum sonradan

Bu kadar yoğun tempo bana uymadığı için iki hafta yıllık iznimi kullanıp işten ayrıldım sonra .

Yoğun tempo ve uykusuzluk halüsinasyondan ötürü istem dışı işlemler yapıp herkese zarar veriyorsunuz ve size de zararı var sağlık olarak .

Yaz tatilinden sonra başka bir sektörde daha az temposu olan bir iş yapmaya başladım ama şu anda ne stres ne kaygı ne aşırı yoğun deadline hiçbirisi Yok kafam çok rahat .

Tabi bu halüsinasyondan borsadan sattığım sonradan tahtası kapanan hisseler bile vardı yüklü işlem yaptığım oda takdiri ilahi diyelim .

Bu işin bana verdiği şey olarak 15 günde bir sakinleştirici iğne kullanmak oldu tekrar bir atak yaşanmasın diye düşünüyorum da değer miydi beyni o kadar gençken yormayı şimdi geriye dönünce değmezdi diyorum ama zaman geri gelmiyor açıkçası

Bence benim yaptığım gibi izin alın veya izin alın yazın tatilini ailenizle geçirin kafanızı dağıtın .

Sağlığın hele de akıl sağlığı gibisi korumak kadar önemli bir şey Yok bana göre .

Bunları niye yazdım biliyormuşsunuz belki biraz empati yapabilirsiniz diye

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by mavsaro Yazıyı Oku
    Merhaba bende sizin gibi ufacık bir zararda panikleyip hatalı davranan bir insanım. Risk algım neredeyse sıfır, o yüzden sadece TL de ve mevduatta takılıyorum. en büyük zevkim en yüksek mevduat faiz oranını yakalayabilmek. hiç bir şeye de canımı sıkmıyorum. üstadın dediği gibi nasılsa tüm yatırım araçları uzun vadede birbirine yakınsar. sonunda da öleceğiz. salla gitsin
    Riski algılıyorsunuz fakat riske olan toleransınız düşük. Yaşınız ileriyse ve bakmak zorunda olduğunuz insanlar varsa bu tolerans dahada düşer. Benim önerim psikolojinizi korumak için daha muhafazakar yatırım araçlarına yönelmeniz. Doktor beyi çok iyi anlıyorum doktor bey iyi eğitimli ve akıllı biri.. mevduatda, bonoda, tahvilde paranın eriyeceğini görmüş bu yüzden atılım yapmış saygı duyuyorum fakat bu piyasa zor bir piyasa özellikle küçük yatırımcı için çok zor bir piyasa.. "uzun vadede yakınsar" bence rahatlamak için söylenen hatalı bir söylem bunu daha önce selka nickli kullanıcı açıklamıştır ve doktor beyde bunu bildiğinden hamlelerini yapmış. Bu yüzden mevduat tarafında verilen krediler ile aradaki fark (%40-50 kredi verip, mevduata %19 brüt vermek) çok artarsa bizler küçük yatırımcı olarak bankalar ile daha sıkı pazarlık yapabiliriz ve açıkçası ana para korumalı muhafazakar bir koruma stratejisi olarak yapabileceğimiz hamle yalnızca budur ki bankaların para ihtiyacı ve iştahı yoksa bu konuda da birşey yapamayız. Bazı arkadaşların dediğine katılıyorum.. Doktor bey parayı harcayın kendinize ailenize ve güzel zamanlar geçirin, bir yatırım aracı diğerlerine yakınsar veya yakınsamaz bunların peşinde koşmak ile hayatımız eridi gitti... Hayatta yaşadığımız günler içinde kendimizin varlığına en çok yakınsayan şey güzel anılardan oluşan bir yaşamdır ve bundan iyi bir yatırım olamaz.. Size ve ailenize sağlıklı ve mutlu günler dilerim... Saygılar..
    Son düzenleme : Enflasyon; 23-07-2018 saat: 22:46.

8.  Alıntı Originally Posted by LostPerson Yazıyı Oku
    Sn. Pscyokinesis ve diğer cevap yazan arkadaşlar alıntılama yaparak sayfayı kaplamasın, diye cevaplarımı yazıyorum izin al tatile git diyenler v.s herşeyi denedim

1 ay izin aldım toparlarım diye fakat öyle olmadı,

Ailemi tatile götürecek herşeyi unutacak iken kabine sonrası zarara satmam ile herşey daha da kötüye gitti,

Şu anda iznim bitmek üzere ve ailemi tatile götüremedim, benimle eve tıkılı kaldılar. Onların bir suçu yoktu, fakat yapamadım bunun suçlululuk duygusu da beni mahfetti,

Kabinenin açıklanması sonrası zarara satmam sonrası durumum çok komplike hale geldi, umarım toparlayabilirim. Piyasada buna izin vermiyor. 430 lara gelseydi dolar, gevşese idi kafam rahat olurdu şimdi nefes alan bir ölü gibiyim ,

Eski arkadaşlarla özelden mesajlaşıyordum sonra nickler değiştiği için diğer arkadaşlara da yolladım ortaya yazarak kimseyi rahatsız etmek istemedim.

Hissenette çok vaktim yıllarım geçti aile gibiydik birçok arkadaşla o nedenle derdim bir nebze azalır dedim. Evden çıkamıyordum ya çünkü iznimi evde geçirdim aileme hapis hayatı yaşattım onlarda çıkmıyor artık . Tatilimiz bitti ve evde geçirdik
    tatile gitmenin iyi olduğunu kim söyledi? ben 15 yıldır tatile gitmiyorum, iznimi alıp evde yatıyorum ve gerçekten dinleniyorum...

hava zaten sıcakken daha da sıcak yerlere gidip kavrulmak, serinlemek için denize gidip güneşin altında cayır cayır yanmak veya kışın daha da soğuk yerlere (mesela uludağa falan) gidip bir tarafını dondurmak...

insan haricinde bütün canlılar kışın sıcak yerlere, yazın serin yerlere göç eder... üzüleceğiniz tek husus çoluk çocuğu sevindirememek olabilir ki bir yıl da böyle olsun, belki doğru yolu bulurlar da diğer çoğunluk gibi hem kavrulup hem yolunmazlar...
    yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 219/1252 İlkİlk ... 1191692092172182192202212292693197191219 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •