Sayfa 285/1023 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385785 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 2,273 - 2,280 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Eskiden arkadaşım olduğunu düşündüğüm Beyaz insanlara her şeyi anlatmaya çalıştım... Bu insanlar öyle cahil falan da değil. Bildiğin orta düzey yöneticiler... Güçler dengesini, ekonominin yapısının nasıl bozulduğunu... Aldığım cevap haklısın ama bunların hepsi teferruat dediler, benim hukuğum bu değil dediler hatta bu dünya beni ilgilendirmez benim ahiretim sağlam olsun dediler... Ben artık anlatmaktan da mücadeleden de vazgeçtim... Çünkü bir şey anlatmaya çalıştığımız insanlarla aynı çizgide değiliz...

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    *MERKEZ BANKASI TL DEPO KARŞILIĞI DÖVİZ DEPO İHALESİNDE GERÇEKLEŞEN TUTAR 0 MİLYON DOLAR

Faiz artisinin ayak sesleri
    Bu aynı zamanda piyasanın beklediğinden daha yüksek bir faiz artışı fiyatlandığını da gösteriyor olabilir. Zira 75 baz puan fark için ufak ta olsa talep gelmeliydi.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3.  Alıntı Originally Posted by varolmayansehir Yazıyı Oku
    Eskiden arkadaşım olduğunu düşündüğüm Beyaz insanlara her şeyi anlatmaya çalıştım... Bu insanlar öyle cahil falan da değil. Bildiğin orta düzey yöneticiler... Güçler dengesini, ekonominin yapısının nasıl bozulduğunu... Aldığım cevap haklısın ama bunların hepsi teferruat dediler, benim hukuğum bu değil dediler hatta bu dünya beni ilgilendirmez benim ahiretim sağlam olsun dediler... Ben artık anlatmaktan da mücadeleden de vazgeçtim... Çünkü bir şey anlatmaya çalıştığımız insanlarla aynı çizgide değiliz...
    Madem ahiretinizle tek derdiniz, o zaman neden hâlâ bu dünyadaki makamlarla mevkılerle ilgileniyorsunuz ey benden daha akıllılar?

4.  Alıntı Originally Posted by ÖMER GÜÇLÜ Yazıyı Oku
    Madem ahiretinizle tek derdiniz, o zaman neden hâlâ bu dünyadaki makamlarla mevkılerle ilgileniyorsunuz ey benden daha akıllılar?
    Bu bahsettiğim insanların derdi o değil, o diğerlerinin... Bu adamların zerre ne çıkarı ve ne yardım aldığı... ama düzler... başka yöne bakmıyorlar...

5. Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by sko Yazıyı Oku
    şüle bir şey gördüm. bundan bile olabilir sanırım.

Çavuşoğlu: 'ABD heyetine İran yaptırımlarına katılmayacağımızı söyledik' / Cumhuriyet

ek:
    bir de böyle bir düşünce/uygulama politanız varsa bile piyasalar böyle iken bunu şuanda açıklamanın zamanı mıdır. o da ayrı bir sorudur.
    Genelde söyleme bakmayın , ön planda cambaza bak yapıp arka planda farklı aksiyon alırlar. Söylemden ziyade eyleme bakınız , onu da hemen görmeyiz , olan olmaya başlayınca görülür ,örnek Suriye

6.  Alıntı Originally Posted by varolmayansehir Yazıyı Oku
    Bu bahsettiğim insanların derdi o değil, o diğerlerinin... Bu adamların zerre ne çıkarı ve ne yardım aldığı... ama düzler... başka yöne bakmıyorlar...
    İşte, yine de makama mevkıye getirilecek adamların biraz bu dünyaya ait olmaları gereklidir diye düşünüyorum değerli Üye...

7.  Alıntı Originally Posted by Sportivo Yazıyı Oku
    Genelde söyleme bakmayın , ön planda cambaza bak yapıp arka planda farklı aksiyon alırlar. Söylemden ziyade eyleme bakınız , onu da hemen görmeyiz , olan olmaya başlayınca görülür ,örnek Suriye
    Söylemde de olsa piyasaları etkileyecek bir gündeyiz/günlerdeyiz. Normal bir dönemde aynen demek istediğine katılıyorum ama söylemlerin gloabalde özellikle uygulansın/uygulanmasın piyasaları ne hale getirdiği orta da.. demek istediğimi anladınız sanırım yoksa aynen sizin gibi düşünüyorum. politikanın olmazsa olmazı yanar dönerliktir.

8. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Büyük yatırımcıların muhatabı artık sadece Cumhurbaşkanlığı olacak" dedi.

Erdoğan Merkez Bankası'nın rezervlerine ilişkin olarak "Bayağı düşmüştü, şu anda 102 milyar dolara çıkarak toparlanmaya başladı" dedi.

http://www.businessht.com.tr/guncel/...kanligi-olacak

hadi yine iyisiniz benjaminciler sizi..

Sayfa 285/1023 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385785 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •