Sayfa 312/1023 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Enflasyon verileri ne zaman gelecekti ark?

2.  Alıntı Originally Posted by ni.ko Yazıyı Oku
    ..........
    Atilla Bey'in ekonomik öngörüsünün aksine siyaset ve uluslararası ilişkiler öngörüleri/düşünceleri sağlıklı olmayabiliyor, twitter'da kendisine bu konuda mesaj attığımda sağolsun eğlenceli üslubu ile cevap vermişti........
    Atilla Bey'e yalnızca ekonomi yazsan daha iyi olacak siyasi düzen üzerine yanlış çıkarımlarda bulunuyorsun dedim aynı üslupla karşılık verdi...
    Birçok aydınımız böyle. Tersi birçok örnek var ama bunlar "ABD'nin dediği olur" ve "Allahın dediği olur"'u aynı şey sanıyorlar..

3. erdoğan: (abd'nin iran'a yönelik yaptırımları) gelen heyetler görüşmelerde gerekli olan düşüncemizi almışlar ve dönmüşlerdir, temenni ederim ki yanlış adımlar atılmamış olsun

enflasyon 31 temmuz da açıklanacak.

4.  Alıntı Originally Posted by ni.ko Yazıyı Oku
    Sayın @harakiri35

Bana göre uzun zamandır doğruları dirayetle dile getirip ufuk açıyor.
    Eğlenceli ve şakacı uslubu ile ironiye fazlaca başvurması ters algılara sebep oluyor olabilir.

Ayrıca internet sitesinde çok sayıda görüşten insanın makalesi yer buluyor ve kendi adıma çok faydalanıyorum.
    Atilla Yeşilada ve benzerleri çok değil bundan birkaç sene önce Türkiye'nin ekonomik yapısı bunun birebir aynısıyken borç çevrilebilir, Türk varlıkların potansiyeli çok yüksek falan filan martavalı okuyordu. Şimdi herşey aynıyken sıcak para kesilince seri iflas olabilir demeye başladılar. Yarın sıcak para muslukları açılsın herşey günlük güneşlik demeye devam ederler...

Türkiye gerekirse kendi eliyle bir krizden geçip borç sarmalından ve madde bağımlısı gibi sıcak para bağımlısı olmaktan çıkmalı. Ama bunun gibi ekonomistler, siyasiler, vs. oldukça ve hedef sadece rüzgarın esmesine göre kısa süreli pozisyon almak oldukça ülkenin burnu boktan çıkmaz.

Misal şimdi IMF ile anlaşılsa iyi olacak denilmeye başlandı. Ama niye iyi olacak? Tekrar sıcak para gelip güven ortamı oluşacağı için. Sonuçta IMF Türkiye'yi bir imalatla büyüyen süper güç yapma gayesinde filan değil, onların amacı borç veren borcunu kurtarsın. Sonuçta banker hepsi.

Ha IMF'nin söyleyeceği doğru şeyler olmazmı mesela devlet harcamalarını kısın gibi, evet olur ama orda zaten aklın yolu bir, çok anormal birşey söylemiyor olacaklar.

Atilla Yeşilada ve benzerleri bugün sıcak para kesilince böyle der yarın hiçbir değişikliğin olmadığı borçla, tüketimle büyümeyi bir halt sanan ülkeye sıcak para girişi olunca bayram ederler. Ciddi alınacak yanları bu yüzden yoktur bence.

Ayrıca sürekli bir biçimde ülkedeki anti-demokratik seçimleri ve sistemi meşrulaştırmaya çalışıyor, muhtemelen rejimden birşeyler koparma gayesinde.

Kuzuyu kurda emanet edip kurt kuzuyu yemesin diye dua etmek ancak çeresizlik sendromu ile açıklanabilir.Her şey göstere göstere olurken aaa! bilmiyordum ben dersen kendini kandırmış olursun. Bu ahval ve şerait altında bu gavur parası ! Dolarda yükseliş kaçınılmaz.

6. Özelleştirmeden sonra Türk Telekom un yönetim kurulunda 2016 yılına kadar olup ta raporlara imza atıp yönetimi onaylayan herkes kanun önünde suçludur. Hesap vermedilir!

http://www.telekomculardernegi.org.t...ettu-aldi.html

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Kuzuyu kurda emanet edip kurt kuzuyu yemesin diye dua etmek ancak çeresizlik sendromu ile açıklanabilir.Her şey göstere göstere olurken aaa! bilmiyordum ben dersen kendini kandırmış olursun. Bu ahval ve şerait altında bu gavur parası ! Dolarda yükseliş kaçınılmaz.

ABD’Lİ RAHİP BRONSON EV HAPSİNE ALINDI/ Son dakika

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    ABD’Lİ RAHİP BRONSON EV HAPSİNE ALINDI/ Son dakika
    reis faiz arttırmadan doları düşürmenin yollarını deniyor

Sayfa 312/1023 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz