Sayfa 254/366 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354 ... SonSon
Arama sonucu : 2928 madde; 2,025 - 2,032 arası.

Konu: GARFA - Garanti Faktoring

1. Ayrılan karşılık var ,oda eklendiği zaman gelen kar bence çok iyi,
    Tahsilat yapıldığında ayılan karşılık karda gözükçe ozamanda esas kar belli olucak,
    Ama şuana için gelen kar güzel,ben kar gelmez dahi düşünüyordum,karşılık karı eritir diyordum.

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

2. Bilanço analizini iyi yapan arkadaşlar ayrılan karşılık ve bilançoyla ilgili geniş kapsamlı bir açıklama yaparlar

3. GARFA - Garanti Faktoring

Alıntı Originally Posted by toibek Yazıyı Oku
    Ayrılan karşılık var ,oda eklendiği zaman gelen kar bence çok iyi,
    Tahsilat yapıldığında ayılan karşılık karda gözükçe ozamanda esas kar belli olucak,
    Ama şuana için gelen kar güzel,ben kar gelmez dahi düşünüyordum,karşılık karı eritir diyordum.

Normalde böyle bi olay yaşanmasaydı ne kadar gelirdi kar ?

4.  Alıntı Originally Posted by twilight1517 Yazıyı Oku
    Normalde böyle bi olay yaşanmasaydı ne kadar gelirdi kar ?
    Zannedersem ayrılan karşılık miltarıda eklenmesi lazım mevcut açıklanan kar üstüne,
    Mevcut karşılık 14 milyon tl idi,
    Açıklanan kar 9 ise üste 14 daha eklenşirse 23 milyon olması lazım,
    Sn teft bu konuda çok daha bilgi sahibi,o açıklasa çok daha sağlıklı olur.

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. GARFA - Garanti Faktoring

Şirketin bilançosunu göz ucula inceledim,hem aktif karlılıkda hemde özsermaye karlılığında artış var,olumlu be güzel bir durum umarım bu karlılık oranları artar.

Geçen yıla kıyasla ciro %50 artmış,
    Geçen yıl aynı dönem brüt kar 13,5 iken bu yıl 30.8 milyon tl olmuş
    Geçen yıl aynı dönem -7 milyon brüt faliyet karı var iken bu yıl 9 milyon faliyet karına pozitif evrilmiş,
    brüt faliyet karı ve brüt karda ciddi artış var,nisan haziran dönemi ayrılan karşılıkda 15 milyon tl.

6. GARFA - Garanti Faktoring

..........

7. günaydın, açtım önüme 6 aylıkları. kar 9 milyon küsür, bilmeyen karı azalmış diye düşünüp bugün satışa geçebilir. ben detaylı olarak gördüklerimi yazayım siz değerlendirin..

8. ilk dikkatimi çeken aktifteki FACTORİNG ALACAKLARI kısmı. 2017 12 ayında 3.360K iken bu yılın daha ilk 6 ayında 2.580K olmuş. bu hızla gitse ki bence daha hızlı artacak ikinci 6 ayda, müthiş bir ciro artışı olarak değerlendirmek lazım. bu hızla kapatsa bile yılı yaklaşık 5.000K kapatır ki bu da geçtiğimiz yıla göre % 50 işlem hacmi artışı demek olur. bence daha hızlı artacak..OLUMLU bir veri..

Sayfa 254/366 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •