Sayfa 2141/2404 İlkİlk ... 1141164120412091213121392140214121422143215121912241 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 17,121 - 17,128 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Hep yazdıklarımı yazıyorum ...kimse üstat değil ..sanal alem keyif için var ..fazla kasmaya gerek yok ..günde minimum 5bin point volatilitesi olan bir kaldıraçlı piyasada ,bildim diyen ..dalgaları yakalayan lütfen online yazsın ..en başta ben üstat diyeceğim..ama tutturduğunda bülbül olan kaybettiğinde kaçarsa bu olmaz tabii ...
    DÜNYA ALEM ŞAHİTTİR , tüm pozisyonlarım online ..kazandığımda burda olduğumdan ziyade kaybettiğimde burdayım...dürüstlük insan olmanın birinci özelliği...
    Hayat hoş gerisi boş

2. Borsalarda hatta geniş anlamda hayatta ..kazanmak kadar kaybetmek de var ..neden bazıları devamlı kazancını demonstre etmek derdinde inanın ki anlamış değilim ..çok komik oluyor -yani gerçek anlamda komik değil ..traji komik..
    Hayat hoş gerisi boş

3. İki paralel çizgiyi birbirine değmeyecek şeklinde çizen üstat ,,iki hareketli ortalama kesişimini çizen üstat ..50 ot sayan makro yazan..temel analizi bakkalın veresiye defteri gibi yapan üstat ..yok öyle bir şey ya ..inanın ki yok...

Kendinizi geliştirin dostlarım ..kendinizden başkasına da zerre güvenmeyin.
    Hayat hoş gerisi boş

4. Tatilden gelir gelmez gene çok yazdım

oolum ,balık rakı ayvalık tan gidelim

Hayat hoş gerisi boş

5. Tüm dostlarıma huzurlu bir gece dileylilerim

https://www.youtube.com/watch?v=xV_mdL5DV-0
    Hayat hoş gerisi boş

6. Bu kadar depresyona giriyorum Mert abi sitem edince ayrıca keyfim kaçıyor... Sabah ola hayır ola..

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Ve biz böyle bir ekol iken ..tek bir real time online pozisyonu olmayan üstatlıkları kendinden menkul bu çakma üstatlara hiç bir zaman tolerans tanımadık ..tanımıyacağız da ...
     Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Hep yazdıklarımı yazıyorum ...kimse üstat değil ..sanal alem keyif için var ..fazla kasmaya gerek yok ..günde minimum 5bin point volatilitesi olan bir kaldıraçlı piyasada ,bildim diyen ..dalgaları yakalayan lütfen online yazsın ..en başta ben üstat diyeceğim..ama tutturduğunda bülbül olan kaybettiğinde kaçarsa bu olmaz tabii ...
    DÜNYA ALEM ŞAHİTTİR , tüm pozisyonlarım online ..kazandığımda burda olduğumdan ziyade kaybettiğimde burdayım...dürüstlük insan olmanın birinci özelliği...
    Borsalarda hatta geniş anlamda hayatta ..kazanmak kadar kaybetmek de var ..neden bazıları devamlı kazancını demonstre etmek derdinde inanın ki anlamış değilim ..çok komik oluyor -yani gerçek anlamda komik değil ..traji komik..
    İki paralel çizgiyi birbirine değmeyecek şeklinde çizen üstat ,,iki hareketli ortalama kesişimini çizen üstat ..50 ot sayan makro yazan..temel analizi bakkalın veresiye defteri gibi yapan üstat ..yok öyle bir şey ya ..inanın ki yok...

Kendinizi geliştirin dostlarım ..kendinizden başkasına da zerre güvenmeyin.
    hocam geldiğin gibi döktürmüşsün.
    de o güzelim yatta kediciklerle geçirilen vakitten sonra çekilir bi stres midir hocam bu ne ya...

8. Herkese iyi geceler, günaydınlar.
    Kafama takıldı gece gece...
    Trump'un AB özelinde ticaret savaşlarındaki yumuşama açıklamaları sonrasında bgn 14.45 te ECB faiz kararı var.
    Bir süpriz olurmu (erken sıkılaştırmaya gidilmesi ya da şahin bir söylem mesela) ? Kur ve borsa ya + - yansımaları nasıl olur?
    Fikirlerinizi yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.

Sayfa 2141/2404 İlkİlk ... 1141164120412091213121392140214121422143215121912241 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •