Sayfa 324/1023 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424824 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 2,585 - 2,592 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Bu Papazın ev hapsine çıkarılması bile yanlıştı. Elde bir delil var ki içeride. Soruşturmanın detaylarını bilemediğimden yorum yapamayacağım ancak bir tweet sonrası papaz salınıyor ise bundan sonra Türk yargısının nereye bağlandığını da Amerika başta olmak üzere tüm dünyaya gösterdik.

Türkiyede yatırım yapmak için yürek yemiş olmak lazım. Borsasından tutun da para birimine kadar her şeye yön verebilen papaz olur mu yahu? Dünya liderimin gerekli adımları atmasını bekliyorum. Nerede benim mehterim, Ver mehteri ver...
    Yazdıklarımın Hiçbirisi Yatırım Tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku

sözde fetöye karşı hem koz hem de iç siyasete, gördünüz mü bak biz de onların papazını tutarız geyiği

lakin yatağa girdiğin devlet amerika, senin badem bıyıklı şark kurnazlığını paramparça edebilirler..

3. Başkan yardımcısından sonra trup'ta saldırı yapmış:

ABD BAŞKANI TRUMP: RAHİP BRUNSON SERBEST KALMAZSA TÜRKİYE'YE BÜYÜK YAPTIRIMLAR UYGULARIZ

Dolar ve borsanın korkulu rüyası yaptırım tehlikesi tekrar hortladı.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Benim haberlerden bağımsız senaryom 31 temmuzda bizim MB sının millete 4.20 den dolar vereceği son tarih olup bu tarihten sonra 5 üzeri beklediğimi belirtmiştim.... Ağustos olmaz ise eylülde bu hareketler başlar....Olur mu olmaz mı bekleyip göreceğiz.....Bu haberler trendde küçük balıkları avlamak için kullanılır başka işe yaramaz...........Aslında şahsen benim zamana yayılmış devülasyon öngörüm 3.90 falandı oraları maalesef içeride hoyratça yapılan harcamalara ilave olarak Londra da ve geçen gün yapılan açıklamada Para = Ben denildiğinden ben dolarları IMF lafından sonra sallarım.....Başka türlü dolardan vazgeçmem.....

Borsada kısa sürede ufak çaplı vurgunlarla da idare ediyoruz ama uzun vadede doların getirisini zor yakalayabiliyorum.....
    Herkse bol kazançlı günler dilerim......

Papaz ilk duruşmada serbest kalır ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Görünen köy kılavuz istemez, teknik meknik deyip üç beş krş kazanacağım diye evdeki bulgurdan olmak var, umutabinin çakallara kaptıracak tek Cent` i yok. Dolarda fezaya gidiş kaçınılmaz.
    Son düzenleme : umutabi; 26-07-2018 saat: 19:22.

7.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Görünen köy kılavuz istemez, teknik meknik deyip üç beş krş kazanacağım diye evdeki bulgurdan olmak var
    kesinlikle katılıyorum

Yahu son 2 günkü PAPAZ olayında olan biteni görmezden gelen varsa ben ne diyeyim bozsunlar Dolarlarını gitsinler en yüksek Tl faizi veren bankaya yatırsınlar sayelerinde ALİAĞAOĞLU 4. ortancayı alsın, geriye bir şey kalırsada onların olsun.

Sayfa 324/1023 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424824 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •