markete gidiyorsun peynir zeytin sebze meyve deterjan sadece 2 poşet 200 tl tutuyor vay asgari ücretlinin haline...zeytin peynir ateş pahası sebze meyvede ...insanlar çok çok zor durumda herkes perişan....geçinemiyorlar gırtlağına kadar borca batmışlar....biz gene iyiyiz 3 kuruş mevduatımız var....
Ben de yuksek fiyatlari boykot etmek adina disarida bir sey yemez oldum.
Lokantada 1 dilim et fiyatina giderim kasaptan 1kg en iyisinden alirim tum aile kediler de dahil doyar diyorum.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Dandik bir yerde oturup iki cay icsen en az 6 TL.
Yanina kucuk bir sey yesen tatli cinsinden 15TL den asagi cikamazsin.
Bu nedenle termosuma cayi doldurup parkta oturup icecegim nasilsa onumuz bahar.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Adam İstanbul Osmanbeyde lokantasına 40 bin dolar kira veriyor sonra adama çorbayı 6.5TL yaptı diye kızıyorum. 40 bin dolar kira ne burası Abd `mi ? Hani Dolar alan haindi peki devlet dahil varlıklarına Dolar bazında fiyat belirleyenler ne oluyor ? Neyse bana ne ben yemem , gezmem , dolaşmam, Dolarcıların ne tüp geçidinden ne köprüsünden geçmem, bu Dolarcı hain ev sahiplerine ve onlara kira ödeyen diğer hainlere`de ! yardım ve yataklık etmemiş olurum, batarlarsa batsınlar vız gelir tırıs gider. Eee ! madem vatan millet Sakarya diye sallıyorsunuz alın size vatan millet Sakarya . Hadi bakalım bu eyleme ne diyeceksiniz GOYGOYCULAR ?
Yer İmleri