Sayfa 277/1024 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377777 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 2,209 - 2,216 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by DahaFazlaOlmaz Yazıyı Oku
    Arkadasım nispet yapmasan olan var olmayan var...
    şahsıma karşı bu süreçte o kadar saldırı ve dalga geçme oldu ki,bırakında istediğim gibi yazayım. uzun süredir uyarıyorum ben görevimi yaptım

2.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    İnanmayın siz o fiyatlara bunlar hep HAYIRCI teröristlerin saldırıları bakın 16 Nisandan sonra işler artacak , haliyle fiyatlar nasıl düşecek ... İnanmıyonuz mu !... Neyse bende inanmıyom ! bence bu fiyatlar çok iyi bile esas göreceğiz fiyat artışı pardon ayarlaması ne , az kaldı şunun şurasında 1 hafta , herkes bulduğu ucuz şeyleri imkanı ölçüsünde alsın son pişmanlık fayda etmez.
    markete gidiyorsun peynir zeytin sebze meyve deterjan sadece 2 poşet 200 tl tutuyor vay asgari ücretlinin haline...zeytin peynir ateş pahası sebze meyvede ...insanlar çok çok zor durumda herkes perişan....geçinemiyorlar gırtlağına kadar borca batmışlar....biz gene iyiyiz 3 kuruş mevduatımız var....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Ben de yuksek fiyatlari boykot etmek adina disarida bir sey yemez oldum.
    Lokantada 1 dilim et fiyatina giderim kasaptan 1kg en iyisinden alirim tum aile kediler de dahil doyar diyorum.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Dandik bir yerde oturup iki cay icsen en az 6 TL.
    Yanina kucuk bir sey yesen tatli cinsinden 15TL den asagi cikamazsin.
    Bu nedenle termosuma cayi doldurup parkta oturup icecegim nasilsa onumuz bahar.
    Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by kerem34 Yazıyı Oku
    markete gidiyorsun peynir zeytin sebze meyve deterjan sadece 2 poşet 200 tl tutuyor vay asgari ücretlinin haline...zeytin peynir ateş pahası sebze meyvede ...insanlar çok çok zor durumda herkes perişan....geçinemiyorlar gırtlağına kadar borca batmışlar....biz gene iyiyiz 3 kuruş mevduatımız var....
    Ben peyniri %30 indirimli Canakkale Ezine'den aliyorum.
    Kargo ile gonderiyorlar.
    Syg,

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben peyniri %30 indirimli Canakkale Ezine'den aliyorum.
    Kargo ile gonderiyorlar.
    Syg,
    1400 tl ile insalar ev kirası mutfak masrafı cocukların okul masrafı elek su tel ödüüyor..inanılmazzz..bu emekçi insalara selam olsun...ne evet ne hayır... özgürce insanca yaşam

7.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    şahsıma karşı bu süreçte o kadar saldırı ve dalga geçme oldu ki,bırakında istediğim gibi yazayım. uzun süredir uyarıyorum ben görevimi yaptım
    Powerpc akıllılık etmiş dolara geçmiş adama gelip saldırmayın,

Gelirlerini korumuş ve korumaya devam edecek, sizleri uyardı mı uyardı (tamam daha sıkıntı yok)
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Adam İstanbul Osmanbeyde lokantasına 40 bin dolar kira veriyor sonra adama çorbayı 6.5TL yaptı diye kızıyorum. 40 bin dolar kira ne burası Abd `mi ? Hani Dolar alan haindi peki devlet dahil varlıklarına Dolar bazında fiyat belirleyenler ne oluyor ? Neyse bana ne ben yemem , gezmem , dolaşmam, Dolarcıların ne tüp geçidinden ne köprüsünden geçmem, bu Dolarcı hain ev sahiplerine ve onlara kira ödeyen diğer hainlere`de ! yardım ve yataklık etmemiş olurum, batarlarsa batsınlar vız gelir tırıs gider. Eee ! madem vatan millet Sakarya diye sallıyorsunuz alın size vatan millet Sakarya . Hadi bakalım bu eyleme ne diyeceksiniz GOYGOYCULAR ?

Sayfa 277/1024 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377777 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •