Sayfa 447/930 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547 ... SonSon
Arama sonucu : 7440 madde; 3,569 - 3,576 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    Peki 22 milyon zarar varsa biryerden de 30 milyon kar var. Net kar 8 milyon geldi? Nerede bu para?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Nereden gelecek eurobondların kupon ödemelerinden ve şirket bonolarından gelmiştir.Eurobond zararı hiç önemli değil anlamlı da değil.Elindeki paranın hepsi eurobondda olsa ve bu kadar iskontolu işlem görmeye devam etse ben evi barkı satar kağıda yatırırdım.Ama vıop zararı falan sn mcgogonun dediklerini haklı çıkardı.Üstelik o yıl sonuna kadar zarar devam edecek demişti.Bu hıyar fon yöneticilerinin eşeklikleri olmasa vıop falan yapmasalar kağıt sağlam da bu karsızlıkla en azından bu yıl benim pek ümidim yok.Bakacağız artık duruma.

2. Her halükarda pazartesi eksi açacak ve önümüzdeki 3 ayda 0.70 leri test edebilir

SM-G710 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by akbas346 Yazıyı Oku
    Her halükarda pazartesi eksi açacak ve önümüzdeki 3 ayda 0.70 leri test edebilir

Kastınız 0.77 0.78 falansa yani son dip değerlerse belki anlık olarak olabilir ama bildiğiniz 0.70 se bence mümkün değil.Ya da inşallah diyeyim çünkü o zaman çok yüklü bir alım fırsatı verir bana )))))))))))))

4.  Alıntı Originally Posted by akbas346 Yazıyı Oku
    Her halükarda pazartesi eksi açacak ve önümüzdeki 3 ayda 0.70 leri test edebilir

Mesnetsiz sallamasyon bir iddia. Ptesi artı açarsa tekrar sebepleriyle fikrinizi yazın buradan.

Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    Peki 22 milyon zarar varsa biryerden de 30 milyon kar var. Net kar 8 milyon geldi? Nerede bu para?

İste yatirimcisiysaniz ve merak ediyorsaniz 5 dakikanizi ayirip raporu bakip gorursunuz.
    Maalesef son donemde bu tahtada yazan neredeyse herkes sifir bilgi, sifir arastirma ama bolca fikir.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    imza yok.

6.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    Mesnetsiz sallamasyon bir iddia. Ptesi artı açarsa tekrar sebepleriyle fikrinizi yazın buradan.

Pazartesi akşamı burda kapanış fiyatını paylaşırım yorumum kişisel öngürümdür ytd

7.  Alıntı Originally Posted by Gkhn Yazıyı Oku
    İste yatirimcisiysaniz ve merak ediyorsaniz 5 dakikanizi ayirip raporu bakip gorursunuz.
    Maalesef son donemde bu tahtada yazan neredeyse herkes sifir bilgi, sifir arastirma ama bolca fikir.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tabiki baktım. Burdan eksik ve yanlış bilgi paylaşıyorsunuz ve düzeltme şansı verildiğinde ukalalık yapıyorsunuz.

8.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    mart 30 bilanço kesim verisi: 216,239,499.31 //1.346454 (5.341.665 ) kar

haziran 30 bilanço kesim verisi :218,414,995.21 // 1.360000 (2,175,495 ) kar

6 ayda 7,517,160 milyon kar yapmış gözükmekte. bu belirsiz ve çalkantılı dönemde diğer yatırım ortaklıklarına bakıldığında zarar mevcut olduğu düşünülürse bence iyi bir kar diyebilirim.
    daha önceki yazımda 7,5 milyon diye hesaplamıştım gelecek karı 8 milyon gelmiş .bence gayet iyi ilerliyor .bazı arkadaşlar 22 milyon zarar var diye yazmış heralde geçen seneyle bu senenin arasındaki farkı yazdı.ama bazı yazılarında çok edepsizlik yapmış ve yakısmamıs.

Sayfa 447/930 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •