Sayfa 303/1252 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by yeniozrumeli Yazıyı Oku
    gerçek rakamlar
    1 usd= 11100 tümen
    1 tl = 2100 tümen

1usdt/tl= 5,285
    yoksa bu bir mesaj mı

sen karadenizlisin galiba, p.tesi bizdeki kurlarda tuman fiyatlamasını bilmeden
    iranda bugünkü fiyatlamayı göz önüne alarak -pazar günü iranda tatil değil ve devalüasyon söz konusu
    türkiye'deki cuma günkü kurlarla karşılaştırmak ayrı bir kafa yapısı olsa gerek..!!

2.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Gezinti aracı olarak FIREFOX kullanırsan Private Mode da iken kesinlikle reklam gelmiyor. Ben cep telefonu, tablet, ve iş bilgisayarımda çoğunlukla FIREFOX internet browser kullanıyorum. Unutmazsam her zaman Özel Modda internete erişiyorum. Google ve Facebook gibi firmaların reklamları filtrelendiği için kuduruyorlardır. :-)

https://www.mozilla.org/firefox/

https://www.online-tech-tips.com/com...vate-browsing/

Bilgisayarda ya da cep telefonunda bu yazılımdan daha iyisi yok.Herhangi bir tarayıcı da olsun haricen diğer yazılımlarda olsun çıkan bütün reklamları engeller.
    https://adguard.com/tr/welcome.html

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    iranda bugünkü fiyatlamayı göz önüne alarak -pazar günü iranda tatil değil ve devalüasyon söz konusu
    türkiye'deki cuma günkü kurlarla karşılaştırmak ayrı bir kafa yapısı olsa gerek..!!
    Yorum yazmadan önce rumelili ile Karadenizliyi ayırt etmeliydin.
    hıııı Karadenizlisin galiba diyerek birşeyler ima etmeye çalışıyorsan
    o özründen beter.
    ÇARŞI BAŞTAN BAŞA....

4.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku

Bir Karadenizli olarak talihsiz bu mesajı esefle kınıyorum...
    Ağızdan çıkan kelimelerin esiri olursunuz..
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

nick name e bakmadan direkt saldırıya geçmiş. ne diyelim ki yazık vardır bir problemi
    sorunu.neyse biz
    uhuletimizi , suhuletimizi ve itidalimizi bozmayalım.
    ÇARŞI BAŞTAN BAŞA....

6. Arakadaşlar bir banka diyelim bono çıkartıyor .bu bononun faizinin bir müşteriye farklı diğerine farklı olması gibi bir durum olabilir mi

7.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Arakadaşlar bir banka diyelim bono çıkartıyor .bu bononun faizinin bir müşteriye farklı diğerine farklı olması gibi bir durum olabilir mi
    Olmaz öyle şey hocam. Bir yaşıma daha girdim, bono nama yazılı değil ki. Size kim dediyse kafa bulmak istemiştir.

8.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Olmaz öyle şey hocam. Bir yaşıma daha girdim, bono nama yazılı değil ki. Size kim dediyse kafa bulmak istemiştir.
    Kimse demedi ben acaba diyorum bilmediğim için.photohrag adlı üye finansbank 55 günlük 20.49 bono var dedi.bende aynı gün 81 gün 20 den bono aldım ..o yüzden bono hususunda da bilgim olmadığı için sordum

Sayfa 303/1252 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •