Bu arada görüşmeyeli müzük konusunda kendini aşmış bir ÜNLÜ görüyorum.
Originally Posted by reha kaya Bu başlığı şu anda 7 kişi okumaktadır. (7 üye ve 0 ziyaretçi) reha kaya, 1967enver+, alyel, C.ÜNLÜ, FIRTINA+, hamdido+, InFeRnO+ Bir sürü müşteri toplaşmış, iki lafın belini kıramadı daha! 22.27 aynı anda üç adet gönderi.
Originally Posted by hamdido Bu arada görüşmeyeli müzük konusunda kendini aşmış bir ÜNLÜ görüyorum. Takdirinize mazhar olmak ne güzel,afiyet olsun..
Kendini yontmayı unutma der Zeus....
Originally Posted by reha kaya Bu başlığı şu anda 7 kişi okumaktadır. (7 üye ve 0 ziyaretçi) reha kaya, 1967enver+, alyel, C.ÜNLÜ, FIRTINA+, hamdido+, InFeRnO+ Bir sürü müşteri toplaşmış, iki lafın belini kıramadı daha! Kadraja girmek de güzeldir Afiyet olsun sofra.
Biri kaveye bomba koymuş...
Originally Posted by C.ÜNLÜ Biri kaveye bomba koymuş... Koltuğun altında mekanizma mı var; patlayacak mı yoksa aniden batacak mı
Her şey sudan meydana gelmiştir. Thales
Originally Posted by FIRTINA Balkondan izleyen dar günü dostum, özelden yazmayıp burdan yazmak istedim. Efennim size herzaman soframızda, kapımızda açıktır. Bir dahaki angaraya gelişimde söz veriyorum reçelleri ellerimle teslim edeceğim Reçel pavlikasından bol bol dağıtıyorsunuz da, daha biz bir halt göremedik! Sapancaya gelen ahali kaçar, okka reçel ilen dönecek? Hamdi beyin pavlikası üretimi reçellerden, kaç bidon gelecek? Ahali gak guk değil, kesin rakamlar ister!
Originally Posted by alyel Kadraja girmek de güzeldir Afiyet olsun sofra. Ahanda, eski bir müşteri hoşgeldiniz, efendim!
Forum Rules
Yer İmleri