Sayfa 367/1023 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467867 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 2,929 - 2,936 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Way way normaldir..normalmiş..
    Kıymetli enki
    ne diyorum, diyoruz
    Adamı konuşturan POZİSYONUDUR..

2. Arkadaşlar ltf birbirimizi kırmayalım...
    Ltf ltf ltf çok rica ediyorum sizden...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

3. Bu tür özel başlıklar belli bir fikre özel açılmış başlıklardır...
    Hisse başlıkları gibi değildir...

Adam bu başlığı açmış ki: Kendi gibi düşünenlerle hasbihal etmek için...
    Sen her gün!!! gelir kör gözün parmağına gibi yorum yapamazsın bu tür başlıklarda...

Hisse başlıkları olumlu/olumsuz fark gözetilmeksizin açılmıştır...
    Her fikre eşit mesafede başlıklardır ama "Dolar da Yükseliş Kaçınılmaz" başlığı buna inanların birlikte olmayı yeğlediği bir başlıktır...
    Faklı fikrini bir kere belkide haftada bir kere dile getirirsin ama hergün hergün tersi fikir dile getirmemlisindir bu başlıkta...
    Bu tür bir görüşün varsa sende "Dolarda Düşüş/Yatay Kaçınılmaz" diye bir başlık aç,bu fikre inanlarla sende hasbihal et...
    Benim görüşüm budur...

saygılar/başarılar

4. Hisse başlıklarında boğalardan yediğim küfür burdan köye yol olur ama pes etmiyorum...
    Çünkü o başlık "boğa"lar kadar benim gibi "ayı"larında
    Boğalar başlığı kendi babalarının tapulu malı sanıyorlar...
    Yok öyle yağma....
    İstersem hergün olumsuz görüş bildirebilirim...
    Forum ve SPK kurallarına uyduğum sürece kimse karışamaz....

Ama bu başlık özel bir fikre binaen açılmış....
    Fikre saygı duymak lazım....
    Bir iki defa farklı/olumsuz fikrini söyledikten sonra ısrar etmemekte fayda var....

saygılar/başarılar

5.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    4,970 londra... gece fiyatlamaştı. Yerel piyasa inanmıyor.. Faiz cazip hale gelecek gibi. Bol kazançlar

notun indirildiği 13 temmuz gecesi adamın atmasyonuna bakar mısınız, londra fiyatlaması gece 00.30 dolar 4.97 görmüş

hangisini ciddiye alıcaksın, o saatte piyasanın kapalı olmasını mı yoksa doların o fiyatı görmemesini mi..?

biri de kalkmış buna destek atıyor asya fiyatlamasıdır o diye lakin asyalılar o satte c.tesi kahvaltısını hazırlamak üzere..!!

6.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    2 ay önceki öngörümde bir değişiklik yok (2 ay önce 22/30 ay 4,08/4,93 yatay) şimdi 20/28 ay 4,08/4,93 yatay öngörüm devam etmektedir. Bu marjların dışına taşmalar mümkün olsada kalıcı olması mümkün görünmüyor.
    Saygılar. Bol kazançlar
    hadi diyelim! 4,93 üst bant oldu.. da..

bu ortamda 4,08 için nasıl bir ekonomik ve/veya siyasi gelişme ihtimali öngörünüz var merak ettim açıkçası.

7. Zam yağmuru sonrası yorumlardan yetmez ama bu seferlik bu olsun serzenişleri var toplumda Buradan yetkililere seslenmek istiyorum. Bence siz bir seferde yüzde yüz yapın millet rahatlasın. Derin bir ohhhh çeksin.

4.90 üstü kapanış 31 temmuz 4.20 MB sının bedava dolarının son günü gerçekleşti.... Bakalım bundan sonra ne olacak....

Sayfa 367/1023 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467867 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •