Sayfa 18/534 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon
Arama sonucu : 4270 madde; 137 - 144 arası.

Konu: Xu30 ve xu100 Hisseler ve Endeks

1. Hpy dostuma teşekkür ederim . Tl bazlı halkbank düşen kanal dibine yaklaşmış kanalın dibine değmeden de anlamlı bir cikis yapamamış kanalın dibi 4.8 _ 5 tl civarı. Dolar bazlı hisse zaten batik fiyatlamasinda. Tepeden %90dusmus . Hpy nın belirttiği kamanın içinde kalabilir ve kamayı yukarı kırarsa büyük potansiyel var. Psikolojisine güvenen islem yapabilir. Insani yıpratan bir hisse. 24 nisandan beri ben bu hisseyi alır satarım. 2/3 pay sabit 1/3 pay trade şeklinde. 7 lira ile 5 lira arasında toplayanin zarar edeceğini düşünmüyorum. Ama çelik gibi psikoloji lazim. Malum papaz ofac amerika yaptırımları hepsi bir arada. Tabiki kimseyi etkilemek istemem yukarıdakiler benim düşüncem olup hiç bir baglayiciligi yoktur.

2. Günaydın arkadaşlar

3. XU030 GÜNLÜK

XU030 GÜNLÜK YAKIN ÇEKİM

Son düşüş başladığından beri mavi direnci geçememiş sistem ve dün tam orda kapanmış.Bu sabah dolar halen yukarıda 4.93 üzerinde.Arkadaşlar burada hisse alınıp beklenecek durum göremiyorum ben.Yine de izleyip anlık kararlar verlebilir.En iyi dansöz olan kazanır bu piyasada.

4. S.A Gününüz aydın kazancınız daim olsun.
    Pivot: 443
    Destekler:437 - 430 - 424
    Dirençler : 450 - 456 - 463 Bence..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5. XU100 AYLIK

bu grafiğe fibo eklenmemiş haliyle daha önce birşeyler yazdık çizdik.

Şimdi hem grafiğe hem sisteme fibo ekledim ve inceledim.

burada öncelikle grafik ile ilgili konuşacak olursak döndüğümüz 88200 seviyesi sarı yatay destek.Orası aynı zamanda geçmiş yıllardaki tepe noktası idi.Sistemsel olarak bakarsak da temmuz ayı içinde yeşil yatay desteğe geldik ve endeksi yukarı çekip haziran ayı kapanışının birazcık üstüne alarak destek üstü kapadılar sistemi.

Grafik bölümüne 2008 dibinden gelen bir fibo attığımda bu yükselişin düzeltmesinin % 38.2 lik bile geri gelmediğini görüyorum.Orası herkesin bahsettiği 83-84 000 bandı oluyor.%50 lik bir düzeltme olursa da 71-72 000 seviyeleri var önümüzde.Sistem kısmına da bir fibo attığımızda en dipten son yükseğe doğru dün aylık bar kapanışını % 61.8 seviyesi üzerinden yaptığını görüyorum.

İkisi de harmanlarsak eğer endeks 88200 deki dibi aşağı geçerse % 50 düzeltme seviyesi olan 71-72 bandına doğru gider.Sistem de %61.8 lik sevinin altında %100 e gider ki bu da sistemde görülen en dip seviye oluyor.Bu tehlikenin geçtiğini anlamak için ise %23.6 seviyesi olan 100 000 rakamı üstüne atıp tutunup tutunmadığına bakılmalı.

Kısa ve ÖZ olarak 100 bin üstü yukarıya 100 altında kaldığı her saniye aşağıya 72000 lere gidebilecek bir endeks var.Bu seviye aynı zamanda 2008 dibinde de yokladığı ema144 ile aynı yerlere geliyor.Aman kimse pozuna aşık olarak iş yapmaya çalışmasın.

6. krdmd 5 dakikalık

endeks yorum yaparken kalkmış bizim tahta.

4.51 tam net direnç imiş.haberiniz ola.

7.  Alıntı Originally Posted by Se_M Yazıyı Oku
    gardaşlar hayırlı akşamlar. sn tıfıl sistem performansı çok güzel gerçekten. hele ki vadelide müthiş kazanç sağlar.
    112 kademe demek nerdeyse % 22 - 25 arası demek. gerçekten tebrikler. inşallah hep berber dostluk ve muhabbetle
    daha güzel kazançlar sağlarız.
    saygılar.
    hocam 1.120 puan vadelide % 150 üstü getiri yapmaz mı? 65 Tl ye karşı Ben mi yanlış hesaplıyorum. Ne dersiniz. Bence..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 18/534 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •