Sayfa 397/1023 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497897 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 3,169 - 3,176 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Ama dikkat etmek lazım amerikaya atan tutan herkes de vatansever değildir.Misal fettullah da adamlarına bana sövebilirsiniz ,yeter ki deşifre olmayın diyordu.En acıklı olan ittihat terakkici askerin durumu kime çalıştığını bilmeden vatansever duygularla gavura çalışmak.O yüzden her konuda çok ama çok iyi düşünüp analiz yapmak lazım.

2. dolar grafiği çapariye çıktığım günleri hatırlattı, aşağı yukarı, ortada sürü var...

3. Saatlikte 4.9625 üzerinde izlemeye bile gerek yok

4. bu sefer yakaladım sn tengri :)))

5.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    bu sefer yakaladım sn tengri ))

Süpersin hocam...
    Eline/emeğine sağlık....

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Benim haberlerden bağımsız senaryom 31 temmuzda bizim MB sının millete 4.20 den dolar vereceği son tarih olup bu tarihten sonra 5 üzeri beklediğimi belirtmiştim.... Ağustos olmaz ise eylülde bu hareketler başlar....Olur mu olmaz mı bekleyip göreceğiz.....Bu haberler trendde küçük balıkları avlamak için kullanılır başka işe yaramaz...........Aslında şahsen benim zamana yayılmış devülasyon öngörüm 3.90 falandı oraları maalesef içeride hoyratça yapılan harcamalara ilave olarak Londra da ve geçen gün yapılan açıklamada Para = Ben denildiğinden ben dolarları IMF lafından sonra sallarım.....Başka türlü dolardan vazgeçmem.....

Borsada kısa sürede ufak çaplı vurgunlarla da idare ediyoruz ama uzun vadede doların getirisini zor yakalayabiliyorum.....
    Herkse bol kazançlı günler dilerim......
    Ne dedik MB 420 den dolarları vereceği son gün 31 temmuzdan sonra bir şekilde dolar 5 üstüne atar dedik....Nedeni aslında basitti , FED faiz artışına devam edecek , bizim enflasyon uzaya yol alırken faizler sabit tutulmaya çalışılacak , cari açığı finanse etmek zor kredi aknalları kapanmış...500 milyar dolarborç, kamu garantilibilmem ne kredileri vs......Faizler konusunda çok ısrarcı olunursa Venezuela oluruz yok faiz artırımı devam ederse Arjantine yaklaşırız....

Politik olaylar veya haberler trendi pek etkilemez....Ekonomik durum para piyasalarını etkiler......Kötü yönetilmiş bir ekonomi ülkeyi iflasa götürürken safları sıkılaştırmanın yolu düşman yaratmaktan geçer............

Ekonominin kötü yönetildiğini görüp parasının büyük kısmını veya tamamını dolar veya diğer yabancı paralara çevirenler haklı çıkmıştır....

Daha önce yazdım adam 2 senedir içeride ne oldu da adam kıymete bindi , kıymetli olsa 2 yıl önce bu tavırlar sergilenir di!!!!!!!!!!!!!

https://www.amerikaninsesi.com/a/abd...m/4509356.html

artık haber dogrumu bilinmez ..Bakalım ne kadar para cıkacak varsa varlıkları tabi

osmanlı zamanındada osmanlıdan para çalan paşalar parasını ingilterede saklıyordu. İngiltere paşaların parasına el koymuştu. Tarih tekerrür mü ediyor acaba

Sayfa 397/1023 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •