Arama sonucu : 10014 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Locator Yazıyı Oku
    Yok mu forumda bu konuyu bilen, değerlendirebilecek olan biri ? Faizler ve kur için çok belirleyici olabilecek bir konu değil mi, neden önemsenmedi anlamadım?
     Alıntı Originally Posted by Locator Yazıyı Oku
    Birkaç gün önce yazdığım şu aşağıdaki konuya ilgi göstermemeniz beni şaşırtmıştı. USD opsiyon için MT geçen aydakinden daha düşük oran verince O'na da söyledim bunu. Sizinle aynı şekilde çok önemli olmadığını, sadece senato alt komisyondan geçtiğini vs söyledi. Ben çok pimpirikli bir adam değilim ama ABD'nin yaptırım uygulaması USD kuru için birinci derecede öenmli bir olaydır. Dün yine konuşuyorlardı kur yaptırımla mı buraya gelmiş asıl sorun enflasyonmuş. Şunu demek istiyorum hayır artık bir değil iki esas sorun var. Bu arada opsiyonu yapmadım. Ama genel ahval böyle olunca TL'leri de tuttum, dolara dönmedim.
    Bu arada %80 dolarda olan biri olarak bu derece hızlı kur yükselmesinden kim nasıl mutlu olabilir anlamıyorum. Burası ülkemizse, anamız babamız, eşimiz dostumuz, hatıralarımız buradaysa muhakkak zarar görürüz, bunun istisnası olacağını sanmıyorum. Dolarda tutulan para her halükarda varlığınızın bir kısmı ve benim kişisel amacım zararımı sınırlandırmak, kar etmek değil.

2. aynen öyle...
    Bu arada %80 dolarda olan biri olarak bu derece hızlı kur yükselmesinden kim nasıl mutlu olabilir anlamıyorum. Burası ülkemizse, anamız babamız, eşimiz dostumuz, hatıralarımız buradaysa muhakkak zarar görürüz, bunun istisnası olacağını sanmıyorum. Dolarda tutulan para her halükarda varlığınızın bir kısmı ve benim kişisel amacım zararımı sınırlandırmak, kar etmek değil.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,667
    Saniyorum buradakilerin buyuk cogunlugu bir korunma icgudusu ile dolar aliyorlar veya alamamis olanlar bu duygularla Ahme'ye dislerini gicirdatiyorlar.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •