Sayfa 379/1252 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479879 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 3,025 - 3,032 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. enflasyonmetre

10.00 da açıklanacak tüfe tahminlerinizi yazın

% 1.65
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Ülkenin durumu vahim. Dolar 5'in üzerine çıktığı için mi? Belki de ama daha vahimi Hürriyet gibi bir gazetenin bunu haber yapamaması.

Hürriyet'in online sitesindeki manşetler şöyle:

1- Vampir Kelebekler
    2- Binlerce kiralık ev aranıyor. ( Müstakbel yeni üniversiteli öğrencilerin muhtemel ev talepleri)
    3- Otobüslerde yeni dönem
    4- İlk ve son karar Erdoğan'da (Sanki birilerinin şüphesi varmış gibi)
    5- Beşiktaş Futbol Kulübünde büyük kriz..

Görüldüğü gibi doların çıldırması ana manşetlere girmemiş.

İkinci seviyeden 15 manşet daha var, onlara göz atıyoruz orada da dolar haber olmamış. Nihayetinde ekonomi sayfasına girince 6. manşet olarak doların durdurulamaz yükselişini öğrenebiliyorsunuz.

Bir ülke sıkıntılardan dolayı batmaz, herşeyin çaresi vardır ama sıkıntınız varsa ve bunun farkında değilseniz batışınız kaçınılmazdır. Şimdi yaşadığımız durum da tam budur. Ülkeye bağlanmış son umutlar da buhar olup uçmaktadır. Yazık ki ne yazık..
    Siz merak etmeyin o Demirören yalakasına da yakında ABD den ambargo gelir (ki bazı iş adamlarına ABD nin ambargo koyacağı söylendi) görürüz o zaman devekuşunu ne moh yiyiyor nerelere kaçıyor .

syesilyurt Guest
     Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    dediğim gibi bilgim olmayan konular .. kullananlarda önlemini alır sanıyorum kendim maaş kartımı kullanırken kuytu yerlerdeki ATM leri kullanmıyorum kalabalık yerden veya direk banka önlerindeki ATM leri kullanıyorum kartı iteklemeden önce mekanizma falan var mı diye kontrol çekiyorum şifreyi girerken elimle kapatıyorum kendimce onlemim böyle .
    Herşey kopyalanabilir. "Güvenli" diye bir kavram 'Bilgi Sistemleri Dünyasında' yoktur.
    Soru: Risk almaya değer mi? Bu yapılan işin büyüklüğü sizi tatmin eder mi? Siz bunu yapacak kadar ahlaksız mısınız? Cevaplar evet ise. Yapılır.
    Saygılarımla...

4. Allah ile konuşuyorsanız sorun yok,
    dindarsınız.
    ancak,
    Allah sizle konuşuyorsa sıkıntı çok
    şizofrensiniz....

ülkenin yarısına yakın kısmı şizofren olmuş...
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

5. Tüik: Tüketici fiyatları temmuz'da yıllık %15,85 arttı, beklenti %16,30, önceki %15,39
    Tüik: Tüketici fiyatları temmuz'da %0,55 arttı, beklenti %1,0, önceki %2,61

Tüik: Yurt içi üretici fiyatları temmuz'da yıllık %25,00 arttı, önceki %23,71
    Tüik: Yurt içi üretici fiyatları temmuz'da %1,77 arttı, önceki %3,03

Tüik: çekirdek tüfe temmuz'da %15,10 arttı, önceki %14,60

6.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Tüik: Tüketici fiyatları temmuz’da yıllık %15,85 arttı, beklenti %16,30, önceki %15,39

tüik: Yurt içi üretici fiyatları temmuz’da yıllık %25,00 arttı, önceki %23,71

tüik: Yurt içi üretici fiyatları temmuz’da %1,77 arttı, önceki %3,03

tüik: çekirdek tüfe temmuz’da %15,10 arttı, önceki %14,60

tüik: Tüketici fiyatları temmuz’da %0,55 arttı, beklenti %1,0, önceki %2,61
    bekledigimin 3 te 1 i geldi.. sebze meyvede dusus vardı bu ay ama diger gıda urunleri mal ve hizmetler hep zamlıydı .

7. Tüfe temmuz 0,55 çıkmış. İnanan var mı?

8.  Alıntı Originally Posted by feveran99 Yazıyı Oku
    Tüfe temmuz 0,55 çıkmış. İnanan var mı?
    Faiz artmayacak tl mevduatta artık görünen o gibi..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 379/1252 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •