Bekle dedim gittim.. O da gelmedi.. Ölüm gibi birşey oldu ama kimse ölmedi..
Bekle dedim gittim.. O da gelmedi.. Ölüm gibi birşey oldu ama kimse ölmedi..
hakuna matara....memento mori.
yavaş yavaş bi kıpırdama var gibi hayırlısı ytd..
Fabrika çalışıyorumu bir kere iş alığını kap bildir de nefes aldığını duyalım hayalet fabrika
Son iki haftadır , sebepsiz yere yaptığı yüksek hacimli hareketlerden huylandım. Sanki piyasadaki kağıtları itina ile topluyorlarmış gibi bir izlenim edindim. Her ihtimale karşı , cuma günü , 3,07 TL. ortalama ile 8000 adet Burçelik hissesi aldım. Bir sürpriz yapıp çok astronomik değerlere yükselebilir diye düşündüm. Yıllardır sessiz kalan bir hisse. Kimbilir , belki bir ortaklık haberi gelir , belki bilanço iyi gelir. Borsadaki demir ve çelik hisseleri çok prim yaptılar. Bu niye yapamıyor. Değerlenen bir arazisi demi yok. Sadece çelik stoklasa dünya kar yapardı.Belki de bir takım değerleri vardır da hisse toplanıp , fiyatı 2-3 katına çıkartılınca bunlar ortaya çıkacaktır , kimbilir , borsa sürprizlerle dolu.Ben de , bir sürprize oynadim. Bakalım sonu nereye varacak.
Bu hisse ne Zaman Ada'm olur osb Karacabey taşınırsa belki Ada'm olur bencebu hisseye yatırım yapmadan gidin ziyaret edin derim
Sadece teknikle olmuyor bir tavan yapıp iki taban çektiriyor millete
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil hayal ürünüdür
Birde olaya şôyle bakalım son 5 beş yıl önce burcelik yatırım yapan ne kadar kazanmış
Ytd
keske tum yazilanlari okuyup girseydiniz biz kimseyi yonlendirmiyoruz sadece bizim ki oltayi atti bekliyordu ne dusundugunuz demir celik nede dusundugunuz arazi sadece yaptigi kirici iyi arastirip girseydiniz ne insaatla ne demir celikle nede baska seyle ilgisi var sadece sirf kendi kazanmak icin kurulmus spekulatif bi sey
cok konusmada ustume yok biliyom herkese bir burcezede aile olarak iyi geceler bi haber var on yil once 1000 dolar aldiginiz aple hissesi 20700 dolar olurdu die bende 2011 de 11 den aldim 3 e dustu on yila ne kaldi ki omur yeterse sirketimiz zaten vizyon ve misyonunu okudum varya dedim birli rakamlara dusse bu sirket ne boyle ya dedim millet te burcelik deniyo zannediyo bu sirket celik silolari yok tank paleti yok yeni savunma sanayi yok termik santral bekliyok biz yarin nolur bizim aga neder gorecez
Yer İmleri