CandleStick grafiklerini tekrar gözden geçirdim. Yazılıma baktım...
Zamansal olarak çok fazla genişleyemiyorum. Ekrana çok fazla paramaetre bastırdığım için görütüde bar sayısı artınca AmiBroker programı sıkıntı çıkarıyor. Bu nedenle şu an için daha dinamik bir çözüm bulana kadar olabilecek maksimum değere ayarlamaya çalışacağım.
Tescil ibaresi de oransal olarak çalışıyor. Panel küçüldüğü zaman yazıların görünebilmesi için zamanında böyle kodlamışım. 720p ile yükleyince biraz farkediyor ama yine de görsel olrak büyük kalıyor. Şimdi bu kodu değiştiremeye kalksam tüm programlardakini de etkileyeceği için algoritmayı değiştirmem gerekecek. O zaman bana büyük bir yük binecektir. Bunu da yapılacaklar listesine alıyorum ama çok aciliyeti olmadığını düşündüğüm için boş bir zamanımda düzeltmeye çalışacağım...
Grafikleri yeni halleri ile yüklemeye başladım. 30 dk kadar sonra tamamını görebilirsiniz...
Ayrıca stochastic gibi klasik analizleri ayrı bir bölümde değerlendirmek gerekecektir. Sistem başlığında bana ait olan bir sistemin sonuçları görünüyor. O nedenle bu bölüme karışamam. Daha iyileştirilebilir ama zaman alacaktır. Fakat ayrı bir bölümde istenilen klasik göstergeleri ekleyip ona da ayrı bir başlık açabilirim. Tüm bunlar yükleme süresini etkileyecektir. Bu durumu da göz önünde bulundurmak lâzım. Benim için sıkıntı değil ama grafikleri sizler güncel olarak daha geç göreceksiniz..
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Yer İmleri