-

Originally Posted by
cankan
teknik -meknik yok bam bam bam...
asporda zamanla beyin ölümüne neden olabilir çok takılma
bir halt olacağı yok.
-
Şimdi yastık altı diyorlar ya valla artık yorganin altında verin deseler bizde versek işi kurtaramayacak noktaya geldik.
-

Originally Posted by
ayhan53
asporda zamanla beyin ölümüne neden olabilir çok takılma

1.8 den dolar aldım desem, ya siz? önce kar marjımız eşitlensin sonra yine değerlendirme yaparız.
-

Originally Posted by
cankan
1.8 den dolar aldım desem, ya siz? önce kar marjımız eşitlensin sonra yine değerlendirme yaparız.
benden iyisin ben 2016 mayısta 2.80 den dolar aldım
aspor espiri idi bende çok sık izlerim alındınız galiba alındınızsa sadece espiri olduğunu bi mesaj içermediğini söyleyeyim
ahaber izlerseniz ona espiri yapmam ne yazarsam ciddiyimdir
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
benden iyisin ben 2016 mayısta 2.80 den dolar aldım
aspor espiri idi bende çok sık izlerim alındınız galiba alındınızsa sadece espiri olduğunu bi mesaj içermediğini söyleyeyim
ahaber izlerseniz ona espiri yapmam ne yazarsam ciddiyimdir
aslında alındım.. genellikle forumların eski üyeleri siz tenzih ederek söyleyeyim ukalalık yapıp , dalga geçmeyi seviyorlar.. madem öyle değil sorun yok.. teknik yok vs de benim ciddi yazdığım bir cümle değil ama diğerleri ciddi,, insan akılının ürettiği hirçirşeye güvenilemez.. öğnerilir, değerlendirilir o ayrı bir mesele ..
-

Originally Posted by
apocalyptica
Onun tekniği çok farklı hehehe
tamamdır hocam
-

Originally Posted by
cankan
aslında alındım.. genellikle forumların eski üyeleri siz tenzih ederek söyleyeyim ukalalık yapıp , dalga geçmeyi seviyorlar.. madem öyle değil sorun yok.. teknik yok vs de benim ciddi yazdığım bir cümle değil ama diğerleri ciddi,, insan akılının ürettiği hirçirşeye güvenilemez.. öğnerilir, değerlendirilir o ayrı bir mesele ..
benim tekniğim var gardrobun üstüne çıkar doların seyrine bakarım
bir halt olacağı yok.
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri