Sayfa 559/1023 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 4,465 - 4,472 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

asporu çok izlerim oradaki sakallı der o teknik meknik yok bam bam bam lafını
    ama çoğu son dakika diye geçtiği haberleri trt verir en son ayew transferini trt yaptıktan sonra iç,ne sindiremedide 2 saat henüz teyit edilmemiş haber teyit etmeye çalışiıyoruz diye verdiydi haberi
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Gardrop yüksekse atlama
    bence yani
    yok sadece doalr analizi için çıkıyorum gardıroba
    inip çıkarken merdiven koyuyorum kenara
    atlama yok
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by cankan Yazıyı Oku
    1.8 den dolar aldım desem, ya siz? önce kar marjımız eşitlensin sonra yine değerlendirme yaparız.
    ağırlık 2014 2,21.. sonra 2,80 ler.. son 3,80 ler.

yarın tl dönüş var. buralardan az daha alsam mı diye düşünüyorum da yemiyor.

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    ağırlık 2,21.. 2,80 ler.. son 3,80 ler.

yarın tl dönüş var. buralardan az daha alsam mı diye düşünüyorum da yemiyor.
    ayıptır söylemesi bugün az bişey tl dönüşü vardı 19 dan tamamını aldım hanım çok söylendi ama şimdi ses etmiyor
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Ben hala BIST `e bakıyor mıçımla gülüyorum. Geçenlerdeki en düşükte Akbank 6.42 gördü şimdi 6.65 de , Garanti 6.53 gördü şimdi 6.78 de Halkbank keza şimdikinden çok daha düşükleri gördü. Eee ! peki bu fiyatlar görüldüğünde olaylar daha mı vahimdi ? Tam tersi halihazırdaki olumsuzluklar o zamankileri mumla aratacak cinsten. O halde ben diyorum ki başta bankalar olmak üzere BIST de balon var ve hala beter görülmedi , Dolarda kalmaya devam, Dolarda yükseliş kaçınılmaz .
    Umutabi bey selamlar, ben forumu bir süredir (2 aydir) takip ediyorum. İnsan 30undan sonra -birikim yapabilecek kadar- para kazanmaya baslayinca bazi seyler çok geç dank ediyor kafasina. Neyse az önce yazinizi okudum ve ayni seyi düsünmeme ragmen sizin dediginiz gibi bir çikarim yapamadim. Bilgisizligimden dolayi.

Sirketlerin borçlarinin çogu dolar üzerindeyken dolarin bu kadar artmasina karsin hisselerin fiyati yükseliyor, degerleniyor. Bunun sebebini çözemedim. Yardimci olur da açiklarsaniz sevinirim. Ayrica su an tldeyim ve çok pismanim...
    Biraz korkudan biraz cahillikten biraz tembellikten.

Ayrica, dolar bu aralar 5.00-5.05 arasi bir fiyata düser mi?
    5.00-5.05 arası bir hayal mi?
    Oradan alim yapmayi düsünüyorum, mantikli bir bekleyis olur mu?

Saygilar.

Ne tekniği allah aşkına bu üç adam bu ülkede söz sahibi ise DOLAR 6 da olur 7 de olur 10 da olur 20 de olur. Hadi bir trol çıksın bu dediklerime aykırı cevap versin.

``Bu milletten özür `` demişti.. Dolar 5.20'ye dayandı. Gözler bu üç isimde

http://www.patronlardunyasi.com/habe...-isimde/208710

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ayıptır söylemesi bugün az bişey tl dönüşü vardı 19 dan tamamını aldım hanım çok söylendi ama şimdi ses etmiyor
    yarınki ruh halimize bakacağız artık. olmadı hanıma sorarım

Burada 2 grup arkadaş var ...İlk grup 2001 devülasyon sonrası 10 yıllık dolarda yatay trendi görmüş ve tecrübe etmiş arkadaşlar ....Diğerleri ise bir kulağı kesikler diyebileceğimiz 1980 sonrası hiper enflasyon ve doları milyonlarla ifade edildiği tüm süreci tecrübe etmiş arkadaşlar....

1- Grubun bilmesi gereken FED denen adamlar 2002 sonrası parasal genişlemeye geçerek 2011 yılına kadar matbaayı sonuna kadar çalıştırıp DXY yi 120 den 70 lirakamlara kadar düşmesine neden olmular ve tüm dünyaya dolar saçılırken bizde de USDTRY nin yatay band oluşturmasına neden olmuştu....2011 sonrası adamlar matbaayı durdurdu ve verdiği paraları geri istiyor...Geçen yıl ve bu yılın ilk yarısında ABD ye 1 trilyon dolar geri döndü.... Şimdi bazı ülkeler bol dolarla üretim tabanlı ekonomi kurarken biz si...taş...sürdük bu bol yağı....

Şimdi 1980 lere geri mi dönüyoruz sorusu ciddi bir soru.... 2001 de bile 1300 dolar kuru gayriresmi kur kabul edilip alacak verecek bu kurdan yapıldı 600 den 1300 , yaklaşık %150 devülsyon yaşadık....Şimdi günlük %4 ..........Nereye gidiyoruz!!!!!!!! 1990 lara değil 1980 hiper enflasyona ............

Sayfa 559/1023 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •