Sayfa 588/1023 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 4,697 - 4,704 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by doctor Yazıyı Oku
    Yarın ev araba krediniz neye yetiyorsa girip en uzun vadeden almak lazım. Hem dolar yüzünden hepsinin fiyat katlayacak hemde dolar katlayınca kredi ödemeleri seneye çerez parası olacak.
    trde olsam kaçırmam valla hatta krediler bedavaymış gidip almak lazım hepsinden bi sepet
    Ben inanç açısından bile bile sana anlattığım meseleden nakitin büyük kısmını kullanıp kredi kullanmadan ev aldım nisanda...

2.  Alıntı Originally Posted by foxmulder Yazıyı Oku
    Eğer tepede iyi haber geliyor ise bilin ki bu fake haberdir. Nerde görülmüş en tepede iyi haber geldiği..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Olaylara biraz basit bakın olay ekonomi değildi dolar 2.8 iken de tr aynı tr idi sadece artan döviz oldu ABD istediğini alacak dusunsenize bu döviz kuruyla i phone alınır mı PC alınır mı

3. Papaza karşılık Rahibe terasayı istiyorlar. Pürüz burada çıkmış.

Alıntı Originally Posted by doctor Yazıyı Oku
    Faiz arttı muhtemelen
    Doları düşürende londra
    Yarın faiz haberi düşmez ise bu dolar öğlenden sonra yine çıldırır....Pastör olayında
    BOSPOROS yazdığına benzer bende aynı şeyi dile getirdim...Adam 2 yıldır içeride ne olduda pastör kıymete bindi....Yarın ABD irana resmen ambargoya başlıyor....

Yarın ola hayrola.....

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Hey allahım demek ki papaz gidince memleket düzelecek.Değişik bir mentalitemiz var ,cidden değişik bir analiz dünyamız var.Dolar öyle ya da böyle yukarı gitmeye mecbur.Hem de sade tl ye karşı değil tüm paralara karşı olacak bu.Neyse şu papaz işi bitsin bakalım bizim iç dinamiklerimiz bu kadar dolar borcunu nasıl ödeyecek.O kadar doları kimden ve nasıl bulacağız ,hayırlısı artık.
    Aynen yukarıdaki düşünlere katılıyorum.!!
    Tıpış tıpış özel uçakla pastörü gönderecekler.!!
    Trump sonbaharda topal ördek olmamak için popazın serbest kalmasını candan gönülden istiyor.!
    Bu Pastör Trump için oy deposu.!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Bugünkü doların hareketi dolarda trend sonu olabilir millete iyi dolar itelediler ama ne zaman ki 7 muhabbetleri çıktı sokakta anladım bu doların işi bitmiştir haber akışı tersine döndü mü daha iflah olmaz ABD istediğini alacak olay kapanacak bu kadar basit
    tek sorun papaz yani.. hmm.. hiç öyle düşünmemiştim.

o zaman o sorun öyle ya da böyle çözülür.. doların işi bitmiştir dediğiniz gibi. 4 lerin altını bile görebiliriz kısa sürede. teşekkürler.

7.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Yarın faiz haberi düşmez ise bu dolar öğlenden sonra yine çıldırır....Pastör olayında
    BOSPOROS yazdığına benzer bende aynı şeyi dile getirdim...Adam 2 yıldır içeride ne olduda pastör kıymete bindi....Yarın ABD irana resmen ambargoya başlıyor....

Yarın ola hayrola.....
    faiz maiz yok abi unut onu

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Diplomatik kaynaklardan alınan bilgiye göre 2 gün içinde ABD'ye heyet gidecek / HaberTürk - Son dakika
    heyetin içinde papazda olurmu acaba? gitmişken koyup gelsinler boşa mazot yakmasın uçak

Sayfa 588/1023 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •