Sayfa 607/1023 İlkİlk ... 107507557597605606607608609617657707 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 4,849 - 4,856 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bana bu adamın sözleri bir zamanlar `biz PKK ile masaya oturduk diyorlar bunu kanıtlamazlarsa ********lerdir` diyen birini hatırlattı. Zaman her şeyin ilacıdır kim doğru söylüyor kim söylemiyor ortaya çıkarır , ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Ülkenin tek betoncusu ALİAĞAOĞLU muki millet işi gücü bırakmış onun hakkında iflas etti haberi yapıyor ?
    Yok Umutabi kesinlikle haklısın en son iflas edecek kişi bu.

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Maslak 1453 de tapuları verememiş,banka ipoteği varmış tapular üstünde,aynı inanların durumu.Bir inşaat şirketi bitmiş projede banka ipoteklerini çözüp vatandaşın tapusunu veremiyorsa o şirket benim gözümde batıktır.Şu anda hemen hemen hepsi bu durumda.

5.31 geri dönmüşüz

Bunlar kaptanın A takımından..!!
    Trump kaptanın ve A takımının yurtdışında mal varlıklarına el koyarsa şaşırmam..!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bana bu adamın sözleri bir zamanlar `biz PKK ile masaya oturduk diyorlar bunu kanıtlamazlarsa ********lerdir` diyen birini hatırlattı. Zaman her şeyin ilacıdır kim doğru söylüyor kim söylemiyor ortaya çıkarır , ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Ülkenin tek betoncusu ALİAĞAOĞLU muki millet işi gücü bırakmış onun hakkında iflas etti haberi yapıyor ?

sizin şeref anlayışınızla bunu söyleyenin anlayışı aynı değilse ne olacak..?
    mesala memleket menfaati düşünen, helal lokma yiyen ********dir diye algılıyorsa şeref kavramını..!!

6.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Bunlar kaptanın A takımından..!!
    Trump kaptanın ve A takımının yurtdışında mal varlıklarına el koyarsa şaşırmam..!!
    Bunun için onları mal varlıklarının ABD bankalarında yada ABD içinde olması lazım..
    Bunların bu kadar aptal olmadıklarını düşünüyorum..
    Yakın zamanda altınları ingiltereye alan bir zihniyet kendi parasını çoktan çıkarmıştır ABD den..

7.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Maslak 1453 de tapuları verememiş,banka ipoteği varmış tapular üstünde,aynı inanların durumu.Bir inşaat şirketi bitmiş projede banka ipoteklerini çözüp vatandaşın tapusunu veremiyorsa o şirket benim gözümde batıktır.Şu anda hemen hemen hepsi bu durumda.
    Sayın Hakem bence şu aşamada daha Batış olması inandırıcı değil bana göre. Olsa olsa hileli işlere zemin hazırlanıyordur ihtimal olarak.
    Tabii şu konu da haklısınız yeni projelere başlayan kendi sonunun başlangıcını yapar.

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Dolar/TL 5.3522

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 607/1023 İlkİlk ... 107507557597605606607608609617657707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •