Sayfa 194/573 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294 ... SonSon
Arama sonucu : 4584 madde; 1,545 - 1,552 arası.

Konu: Hep Destek Tam Destek

Benfica ile Fenerbahçe arasındaki Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçını Belaruslu hakem Aleksei Kulbakov yönetecek.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

!

Fenerbahçe-Benfica / PAOK-Spartak Moskova

Fenerbahçe, Benfica'yı elediği takdirde Play-Off'taki ilk maçını evinde oynayacak.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Hep Destek Tam Destek

Eskiden maç olurken ne heyecanlanırdık .. Kaç yıldır heyecanı unuttuk bir kaç maç dışında .. Kadroya baktım geçen yılli oyuncular dışında yeni biri yok 11’de ..

Şans üstü şans bizden yana olmalı , insallah’da olur ..

4. Haydi bakalım, vurduğumuz gol olsun...
    Forum Kuralları

Hayat bazen çok cimridir.
    İnsanın yeni bir duygu tatmaksızın günler, haftalar, aylar hatta yıllar geçirdiği olur.

Olsun bakalım

1-0 hiç sevmediğim çok riskli bi skordur
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    1-0 hiç sevmediğim çok riskli bi skordur
    evet baskan, maalesef oyle.

burda gol yememek lazim.

son 2 oyuncu degisikligi maalesef biraz gec kaldi. 70 de ikisini birden degistirseydik belki bir gol bulabilirdik.

adamlarin savunmalari ve kalecileri cok kotu.

ancak orta saha ve hucum hatti super.

Baris 70 de girseydi, cok fazla kosu yapardi defans arkasina.

Dün golü yedikten sonra 4-5 dk içinde soldado’nun oyuna girdiği anda allıma gelen tek şey su oldu .. “Bu yaşanan 10dakikalik macın gidişatında Aykut Kocaman “ basımızda olsaydi kesin söylenecek şey su olurdu .. “ Adamların başlısı ortada geliyorlar çıkamıyoruz oturduğun yerden izledin ve gol yedik şimdi soldado’yu oyuna alıyorsun , is isten geçtikten sonra alsan ne olur ?”

Sayfa 194/573 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •