Sayfa 406/1013 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506906 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 3,241 - 3,248 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Hiç bir halt yiyemezler. İran bunların gemisine çıkıp içindekileri paket yapıp bütün dünyaya izletti mi izletmedi mi?

Cevap ne oldu? Hiç. Amerika bitmiş.
    Bu olay meydana geldiğinde yönetimde Obama vardı ve bu şahıs Irak'ı kendi elleriyle İran'a teslim etti yani burada yetkili o oldu, ayrıca sizin paylaştığınız olaylar gibi karışıklar Hürmüz boğazı aracılığıyla petrol satın alan Çin'i sıkıntıya sokar, petrol fiyatlarını artırır bu da büyük üretici olan ülkelere yarar, şimdi İran'a ambargo demeyin görüntü ile gerçekler çok farklı olabilir,

Size bir soru; Eğitim yapan İran savaş jeti pilotları eğitim esnasında hangi dili kullanır ?

Ama son tahlilde ABD de yönetim değişti sadece Başkan değil arka plandaki etkin güçlerde değişti diyebiliriz bakalım bunlar nelere kadirler zaman gösterecek, şimdilik hiçbir .oka kadir durmuyorlar ama bir sıkıntı çıkartacak cesaretleri varki oraya buraya asker göndermeye başladılar...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Hoşgeldiniz Sayın BOSPOROS..
    teşekkürler ağabey..!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3. YARIN DOLARA MÜDAHALE VAR. BABAM ÖYLE SÖYLÜYOOOOOOO.

Zeybekci: Dolar hafta başında rahatlayacak.

Bu arada bir şekilde, son bir defa Döviz ile ilgili spekülatif adımları, son bir iki defa denemek gibi bir gayretleri var.

Hafta başından itibaren çok farklı bir şekilde rahatlayacağına inanıyorum.

Türkiye'nin bu spekülatif hareketleri geri bırakacağına inanıyorum.

Tüm göstergelerimizle, gerek kurda, gerek faizde, gerekse uluslararası tahvilde Türk ürünlerine olan talebin artarak, yükselerek devam edeceğine inanıyorum.

4. Borsa Stratejiâ€*@BorsaStrateji

Muhtemelen REFERANDUM ertesi hafta, 3.50 gibi bir kur dip olacak. (Köprüden önceki son çıkış)

17 Nisan'dan itibaren,#BonoKrizi nin en şiddetli anına kadar da BOĞA olacağım.

Bono Krizi tahmini zirveleri 4.50-5.00 bandı.Vade 2018 sonu.

5. ARŞİVDEN ÇIKARDIM. HAMİDOAĞANIN KULAKLARI ÇINLASIN.

Tarih : 5 Ocak 2017

"Sabahı öğleni bilmem ..ama üç vakte kademeli kur sistemi kapıda...hatta öyle aldım sattım filanda yaptırmazlar sana "

Kademeli kur...Nasıl yani..?

Sen akıllı adamsın ..Sana özel kısa ve net...

bankadaki mevduatı çevirdiğin kur =4.60

İthalattaki kur=9.00

İhracatçıya sübvanseli kur=7.50 ..tamamen atıyorum ...Nasıl ama...:kural:

6. Kademeli kura geçilirse millet yastıkaltı stokladığı dolarları karaborsa-tahtakalede satmaya başlar. Suç olur mu?

ÖZAL gövevli olarak gittiği bir yurtdışı gezisinde eşine bayan don-sutyen almış. Bunlaın gümrük vergisi çok yüksekmiş.

Gümrükte yakalanmamak için üzerine giyerek ülkeye giriş yapmış.

Milletçe üçkağıda yatkınız. Kanımızda var. Ülke ondan dolayı BETONYA CUMHURİYETİ oldu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Eh ..Ölçüleri birbirine çok yakındı Özal'ların...

Zorluk çekmemiştir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    The Rahmetli bu ülkede son on beş senede başımıza bela olan hemen tüm başlıkların mucididr...

- Dincilik

- Kürtçülük

- Rüşvet

- Devlet adamlığındaki bozulmalar.

- Aylak ve baba eline bakan aç ve muhteris evlatlar...

- Devleti yönetirken zenginleşme

Daha liste uzun...

Sayfa 406/1013 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506906 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •