Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
tahvil faizlerinde ufak gerileme var fakat cds'ler 9 yıllık trendi kırmış yukarı doğru,ayrıca dolarda gram iyileşme yok,hala 5.28 ,5.00-5.20 arasında neredeyse işlem yok ama yine de aşağı sarkmıyor,2 defa 5.18 denedi çok ciddi alım geldi,ciddi ciddi 5 altı hayal oluyor gibi.abd ile akşamki görüşme çok pozitif geçerse dolarda 5.20 altına gelebilir.pozitiften benim anladığım branson eylül ayındaki duruşmada bağımsız yargımız tarafından bırakılacak,iran konusunda belki enerji hariç olmak üzere yaptırımlara katılacağız,karşılığında halkbank cezadan yırtabilir,s400-menbiç konuları ilerki zamanlarda yine önümüze çıkabilir,buradan giden heyet anlaşmak durumunda ekonomi şu aşamada daha fazla sarsılmamalı.
her koşulda 5.20-5.13-5.08 aşağısı gelirse dolara geçeceğim.
Haklısınız, pembe haber isteyenler için imkan çok, onlarca tv ve gazete onların duymak istediği yalanları söylüyor, yalan yayın yapanlardan rahatsızlık duymuyorlar, gerçeklere vurgu yapan birisi çıktığında var güçleri ile saldırıp susturmaya çalışıyorlar. Neyseki süngüleri düştü, eskisi gibi önüne geleni fetocu ilan etmiyorlar.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Burada yazilanlari begenmeyen AHaber izlesin.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
2 dakika önce Amerikan heyeti ile Türk heyeti arasındaki görüşme başladı.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Biraz önce arşive baktım.
2011 yılının aralık ayından beri bu başlıkta yazıyorum.!!
Duyurulur.!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri