Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yahşi Batı filmi gibi ekonomi mübarek , giderken elmas falan da götürdüler mi acaba?
Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu
Görüşmeden sonuç almak isteyenler Bakan falan gönderirlerdi...Bu çocuklara ABD yi görmemiştiniz hadi gidin biraz gezin gelin dediler onlarda iş olsun torba dolsun diye gittiler....Benim görüşüm bu ....Toplantı sonunda da çok yararlı bir görüşme oldu falan ......Herkes kendi yoluna........
Borsa ilgi alanınız bilirsiniz belki şimdi ismini hatırlamıyorum 2 yıl önce filan kablo üreticisi mi ne halka açılacaktı, google dan girdim baktım zannederim Bağcılar da bidiğin kıçı kırık atölye tarzı bir işletme, gittik ilgili foruma ` millet kerizlik yapmayın, sakın bu tip ne idiğü belirsin halka ırzlara! para yatırmayın sonu kesin hüsran olur ` dediydik bilmem firmanın trolü bilmem gerçek akılsız birileri bana bi ana avrat küfretmedikleri kalmıştı. Neyse ki sonradan bu halka ırz ! olmadı da millet kenef de moka batmadı. Aslında bana ne lakin göz göre birilerinin akılsızları düdüklemesine dayanamıyorum , yaradılış ve yetiştiriliş elde değil. En son ROYAL halıda gerzekleri uyardık ama bakıyorum `layıklar `bulmuşlar cezalarını şimdi ağlaşıp duruyorlar .
Bence de bu ara bakan işi sakat.Hakkında soruşturma var diye bir alırlar içeri sonra brunsonı ,bir brunson daha,sonra bir brunson daha
bunlarda bu kadar brunson varmıydı diye korkutsak bile işe yaramaz.Bu ekip iyidir tutuklarlarsa insan haklarına falan başvurur hakkımızı ararız))))))))))))))))
Yer İmleri