-

Originally Posted by
alicavush
Hayırdır inşallah işlem hacmimiz patlamış 955.811 adet görünüyor
Hayırdır diyelim. Bugün faizlerde ciddi bir düşüş ve dolar da kur artışı oldu. Portföy değeri rekor kırabilir yarın göreceğiz. Buna istinaden dusük kalan fiyat icin ciddi alım geldi. Sabahtan .78 den eklemeyi düşündüm ama cesaret edemedim. Devamı gelecektir umarım. .80 bile ucuz sayılır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Deveye hendek atlatmak atasözünün başı cahile söz anlatmaktır.Yani lafın tamamı cahile söz anlatmak deveye hendek anlatmaktan zordur.Ona istinaden dedim sn serkan.
-
Aslında sizin tarzınız değil sanırım atasözünün tamamını bilmiyordunuz sn serkan.
-

Originally Posted by
HAKEM
Deveye hendek atlatmak atasözünün başı cahile söz anlatmaktır.Yani lafın tamamı cahile söz anlatmak deveye hendek anlatmaktan zordur.Ona istinaden dedim sn serkan.
Kusura bakmayın ben o şekilde bilmiyordum. Sabit fikirli manasında demiştim ama yanlış olmuş. Yoksa haddimize değil öyle bir laf etmek.
-
arkadaşlar her yıl mart ayında temettü veriyor değil mi?
-

Originally Posted by
Serkan74
Hayırdır diyelim. Bugün faizlerde ciddi bir düşüş ve dolar da kur artışı oldu. Portföy değeri rekor kırabilir yarın göreceğiz. Buna istinaden dusük kalan fiyat icin ciddi alım geldi. Sabahtan .78 den eklemeyi düşündüm ama cesaret edemedim. Devamı gelecektir umarım. .80 bile ucuz sayılır.
birgün öncesinin verisi: 221,096,913.31 1.376699
güncel veri: 220,279,259.34 1.371608
neyden kaynaklandı bu eksilme. bende artmasını bekliyordum sabah geldim baktım şok ..
-

Originally Posted by
Serkan74
Kusura bakmayın ben o şekilde bilmiyordum. Sabit fikirli manasında demiştim ama yanlış olmuş. Yoksa haddimize değil öyle bir laf etmek.
Çok bilgili çok sevdiğim bir forumdaşımızsınız sn serkan ne olacak hiç önemi yok normaldir bunlar,arada yanlış anlaşılmalar olur böyle..Onu boşverin de portföy azalmış gene neden olabilir acaba bir fikriniz var mı.
-
Dolar arttikca eksi yazacak, daha kac defa yazmam lazim anlamaniz icin sayin arkadaslar??
Sent from my iPhone using Tapatalk
imza yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri